About
Playlists
Sign up
1

Mokymų programa „Edukacinių žaidimų dizaino metodikos taikymas darbe su jaunais žmonėmis“

Join
OverviewBadgesEndorsements

Mokymų programa „Edukacinių žaidimų dizaino metodikos taikymas darbe su jaunais žmonėmis“

Join

Content

Vilniaus - besimokančio miesto komanda kviečia jaunimo darbuotojus, neformalaus ugdymo mokymo vadovus ir ugdytojus į mokymo kursus apie edukacinių žaidimų dizaino metodikos taikymą darbe su jaunais žmonėmis.

Mokymų tikslas:
Stiprinti jaunimo darbuotojų, neformalaus ugdymo mokymų vadovų bei ugdytojų kompetencijas naudoti žaidimų dizaino metodiką siekiant stiprinti jaunų žmonių dalyvavimą ir įtraukimą.

Kodėl verta dalyvauti?

  • Mokymų programos metu bus naudojama edukacinių žaidimų dizaino metodika, kuri yra įtraukianti ir patraukli ne tik jauniems žmonėms, bet ir su jais dirbantiems profesionalams;
  • Dalyviai patirs multifunkcinį mokymąsi (gyvi susitikimai, savarankiškas darbas, skaitmeniniai ir neskaitmeniniai mokymosi įrankiai, praktinis taikymas, darbas grupėje, konsultavimas) kuris padės atrasti geriausią būdą, kaip įsisavinti mokymų medžiagą ir taikyti išmokimus savo darbe.
  • Pabaigę mokymo kursus dalyviai gaus ne tik sertifikatą įgytoms kompetencijoms pripažint, bet ir paketą mokymų medžiagos, kurią galės panaudoti savo darbe, bei galimybę dalyvauti tolimesniuose projekto “Game On: Inclusion through educational game design” etapuose.

Kas kviečiami dalyvauti?

  • Jaunimo darbuotojai, mokymų vadovai ir ugdytojai dirbantys Vilniaus mieste ar rajone;
  • Besidomintys edukaciniais žaidimais ir jų taikymu savo darbe;
  • Pasiryžę dalyvauti ir aktyviai įsitraukti į visą mokymų programą.

Kada?
Gruodžio 1-5 dienomis (10:00-17:00 su pietų ir kavos pertraukomis, kurios dengiamos iš projekto lėšų)


Kur vyks susitikimai?
Vilniaus mieste.
Konkreti vieta bus patikslinta užsiregistravusiems dalyviams.

Šie mokymai įkvėpti ir remiasi projekto "Game On: Inclusion through educational game design" geriausiomis praktikomis.

Mokymo kursai dalinai finansuojami Erasmus+ programos, bei Vilniaus miesto savivaldybės.

Registracijos anketa

Turi klausimų? parašyk mums - g.valciukaite@gmail.com

Veiklos foto iš unsplash.com (https://unsplash.com/@metelevan)

Resources

  • Registracijos anketa

Get activity badge

Mokymų programa „Edukacinių žaidimų dizaino metodikos taikymas darbe su jaunais žmonėmis“ Get this badge

Badge informationEndorsements
Šis ženkliukas patvirtina, jog gavėjas domisi savo asmeninio tobulėjimo ir mokymosi galimybėmis ir dalyvavo mokymų programoje „Edukacinių žaidimų dizaino metodikos taikymas darbe su jaunais žmonėmis“, kuri skirta jaunimo darbuotojams, neformalaus ugdymo mokymų vadovams ir ugdytojams (2021 m. gruodžio 1 - 5 dienomis, 30 kontaktinių valandų).
Mokymų tikslas - stiprinti jaunimo darbuotojų, neformalaus ugdymo mokymų vadovų bei ugdytojų kompetencijas naudoti žaidimų dizaino metodiką siekiant stiprinti jaunų žmonių dalyvavimą ir įtraukimą.
Mokymų programos metu buvo naudojama edukacinių žaidimų dizaino metodika, kuri yra įtraukianti ir patraukli ne tik jauniems žmonėms, bet ir su jais dirbantiems profesionalams.
Dalyviai turėjo galimybę patirti multifunkcinį mokymąsi (gyvi susitikimai, savarankiškas darbas, skaitmeniniai ir neskaitmeniniai mokymosi įrankiai, praktinis taikymas, darbas grupėje, konsultavimas) kuris padės atrasti geriausią būdą, kaip įsisavinti mokymų medžiagą ir taikyti išmokimus savo darbe.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Dalyvauti mokymo kursuose. Gavę ženkliuką, gali papildomai pridėti mokymosi įrodymus, pvz. išmokimų refleksiją, mokymosi veiklų nuotraukas, nuorodas į mokymosi turinį ar medžiagą.

Skills

#metodai
#asmeninis tobulėjimas
#neformalus ugdymas
ESCO
#Transversal skills/competences
Personal development
Added to playlist (0)
Share:

Organisers

Vilnius City of Learning
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists