About
Playlists
Sign up
4

Serija podkasta Živih knjiga

Join
OverviewBadges

Serija podkasta Živih knjiga

Join

Content

📣Želimo da ti predstavimo novu podcast seriju "Žive knjige". Serijal podcast-a "Žive knjige" je nastao kroz kontiuniran rad sa Mladim ambasadorima, kako su prošli kroz potrebne treninge i obuke. Da li možeš da naslutiš o čemu se radi? Ako si pomislio/la da je u pitanju naša dobro poznata Živa biblioteka, donekle si u pravu!

🎧🎤Kroz ovaj podcast serijal predstavićemo ti osobe koje su iz marginalizovanih grupa ili pomažu određenim marginalizovanim grupama. Moći ćeš da čuješ njihova životna iskustva, kao i situacije u kojima su se nalazili zbog diskriminacije. Kakve sve etikete su im zakačene od strane društva, kao i koji stereotipi i predrasude ih prate kroz život saznaćeš kroz ovaj serijal.

Serijal je proizvod projekta "Mladi kreiraju grad učenja", koji je finansiran kroz Erasmus+ uz podršku opens2019 - Omladinska prestonica Evrope

Activities to complete

Complete the following activities, earn badges and you will see your playlist progress updated
Živa knjiga ''Rusin''
Mandatory
50 minutes
View full activity

Skills

ESCO
#demonstrate curiosity
ESCO
#sociology
Activities: 3
Started: 4
Completed playlist: 0
Time to complete: 2 hours 51 minutes
Share:

Organisers

Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists