About
Playlists
Sign up
Lyderystė - kaip?
7

Lyderystė - kaip?

You have to get all badges from the list below
Šis lyderystės kursas skirtas **KALBA: Darnaus žmogaus centro **Karjeros mokyklos dalyviams.
Šie užsiėmimai orientuoti į kiekvieno, kaip lyderio, ugdymą. Remiantis pagrindinėmis psichologijos teorijomis. Viena iš pagrindinių minčių, kuri lydės mums šiame veiklų grojaraštyje - kiekvienas žmogus yra gebantis kurti save tokį, kokiu nori būti.__Dalyviai kurso metu susipažins, įgis žinių ir gebėjimų, apie lyderystės sampratą, motyvacijos teorijas ir praktinius įrankius kaip kurti save kaip lyderį/ę, susipažins su tikrųjų ir netikrųjų poreikių teorijomis bei metodais (A. Maslow, H. Marcuse, ir kt.), kurie orientuoti į lyderio brandą.
Užsiėmimai nukreipti į asmenybės pokytį, efektyviai kuriant sėkmingą ir laimingą gyvenimą.
Užsiėmimuose vadovaujamasi neformaliojo ugdymo principais.Po kiekvienos veiklos, dalyviai atlikę reikiamas užduotis gaus skaitmeninius ženkliukus, kurie patvirtina jų įgytas žinias, įgūdžius.
Apie mentorę Brigitą - aukštasis universitetinis išsilavinimas etikos(moralės teorijos) ir socialinės pedagogikos srityje. Darbas su jaunimu yra gyvenimo aistra, kuri driekiasi ir tarptautiniu lygiu. Lyderystė - gyvenimo būdas. Neformaliojo ugdymo išmanymas ir psichologijos žinių turėjimas atveria aiškesnę struktūrą ir tikslesnius darbo principus su žmonėmis.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Finish all playlist activities

Activity

Lyderystė - kaip?
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists