About
Playlists
Sign up
Asmeninių įgūdžių formavimas ir pritaikymas

Asmeninių įgūdžių formavimas ir pritaikymas

Apsilankykite virtualioje ekskursijoje Dirbtuvėse PATS SAU ir susipažinkite suplačiu spektru įrangos ir medžiagų, kuriuos siūlome lankytojams tam, kad galėtųmokytis ir lavinti savo įgūdžius ir siekti asmeninių tikslų.http://y2u.be/jfk3StVl9w0 - susipažinkime.
Ką mes siūlome savanoriams kurie prijaučia mūsų vertybėms arba tiems, kas norėtų iš mūsų mokytis?Mes siūlome saugia erdvę kūrybai, savęs pažinimui ir laisvę atpažinti savo gabumus ir juos pritaikyti praktikoje.Mes nežinome visko, bet nuolatos mokomės ir tobulėjame ir tai dažniausiai dėka žmonių, kurie apsilanko dirbtuvėse.Taigi mes siūlome ne tik mokytis iš mūsų, bet ir su džiaugsmu patys išmoksime kažką iš jūsų.Bendradarbiavimas, tarpusavio pagarba ir pagalba yra pamatiniai bruožai, kurių laikomės dirbtuvių aplinkoje.
Ar norėtumėt pritaikyti savo programavimo pagrindus, padėti kitam sukurti meninį kūrini ar sudalyvauti meninėje edukacijoje? Esate laukiami Nacionalinėje bibliotekoje dirbtuvėse PATS SAU.
Jeigu turite klausimų - drąsiai rašykite patssau@lnb.lt.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Participate in activity

Activity

Asmeninių įgūdžių formavimas ir pritaikymas

Organiser

Dirbtuves PATS SAU
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists