About
Playlists
Sign up
Rolmodellen

Toekomstkeuze

Badge informationEndorsements
Als eigenaar van deze badge heb jij, je ontwikkelt in het maken van jouw toekomstkeuze. Dit is volledig legitiem, omdat de training gebruik maakt van een gecertificeerde methode genaamd LifeComp framework. Dit is een Europees kader voor persoonlijk en sociaal leren.
You have to finish all tasks to get the badge
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
De vorige keer heb je wat geleerd over de theorie van Covey en als opdracht een klein doel gemaakt. Vandaag ga je voor jezelf evalueren hoe dat is gegaan. Beantwoord in het volgende online formulier de vragen: https://forms.office.com/r/bd25wVgacE

Als bewijs lever je in: de antwoorden va het online formulier, dit kan ook door middel van een screenshot of een filmpje.
Login and start quest
Task no.2
Evidence verified by: one activity organiser
We bespreken in de groep de rolmodellen (2030) van de toekomst. Je gaat voor jezelf beslissen welk rolmodel het beste bij je past, dit mogen er uiteraard ook meerdere zijn.

Als bewijs lever je in: jouw gekozen rolmodel(len) en de motivatie waarom. Dit kan je doen door de volgende vragen te beantwoorden:
1. Waarom past dit rolmodel het best bij mij?
2. Waar komt deze keuze vandaan?
3. Wat kan ik met deze kennis doen voor het bepalen van mijn toekomst?
Login and start quest

Activities

Rolmodellen
Ik ben onvolmaakt gelukt
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists