About
Playlists
Sign up
1. Idėjos pitch'as

1. Idėjos pitch'as

Šis ženkliukas patvirtina, kad dalyvavau veikloje ir gebu greitai ir konstruktyviai pristatyti savo idėją, lavinant įgūdį generuoti ir formuoti verslo idėją efektyviai valdant laiką.


You have to finish 1 task to get the badge
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Dalyviai pakviečiami pasiskirstyti erdvėje ir paraginami po ją laisvai vaikščioti. Užsiėmimo moderatorius nustato, kokiu greičiu judėti: labai lėtai, labai greitai, vidutiniu tempu ir t. t. Tai gali būti perteikiama ir kūrybiniu principu, pvz.: judėti kosminiu greičiu arba taip, kaip bėga jūsų katė. Tai paskatins dalyvius kūrybiškai pažvelgti į užduotį. Tam tikru momentu vadovas staigiai sako „Stop!“ Išgirdę šį ženklą, dalyviai susižvalgo su vienu iš pirmų pamatytų būryje dalyvių ir per vieną minutę abu papasakoja apie save. Tuomet judėjimas vėl prasideda. Taip dalyviai išgirsta „Stop!“ signalą ir pasikalba su skirtingais dalyviais po 3–4 kartus. Vykstant veiklai virtualiai, principas yra toks pats, tik dalyviai jau atsitiktiniu būdu išsirenka su kuo kalbės įvardinant žmogaus vardą. Šis metodas – puikus įvadas į idėjos pičo temą.


Galite pasidalinti įsimintinomis mintimis :)
Login and start quest
Task no.2
Evidence verified by: one activity organiser
Dalyviai kviečiami parašyti savo projekto prezentaciją lifte bei pasidalyti ja su kitais dalyviais, dėmesingai sekant laiką. Visa prezentacija turi sutilpti į 90 sekundžių. Norint, kad sektųsi lengviau, dalyviai gali susipažinti su žymių įmonių pasaulyje pirmomis prezentacijomis.


Įkelkite įrodymus, kurie patvirtina, kad tai atlikote :)
Login and start quest
Task no.3
Evidence verified by: one activity organiser
Dalyviai kviečiami susisiekti su savo draugais ir pažįstamais bei pristatyti jiems savo idėją analogišku „prezentacijos lifte“ formatu.

Ar klausytojams viskas suprantama?
Kokius klausimus jie užduoda?

Atsižvelgiant į rezultatus, dalyviai kviečiami papildyti prezentacijos tekstą.
Login and start quest
Task no.4
Evidence verified by: one activity organiser
Galiausiai dalyviai kviečiami paskambinti močiutei, seneliui ar kitam vyriausiam pažįstamam atstovui ir trečią kartą papasakoti apie savo prezentaciją.

Ar ir šį kartą viskas aišku?

Vienas pagrindinių idėjos pitch'o sėkmės aspektų – paprastai ir suprantamai pateikti idėją. Dalyviai trečią kartą kviečiami patobulinti savo idėją.
Login and start quest

Activities

1. Idėjos pitch'as
Kūrybinis verslo idėjos modelis
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists