About
Playlists
Sign up
Badges for Sustainable Development Goals

Clean Energy

Aš palaikau “Prieinama ir švari energija” tikslą, siekiantį užtikrinti priėjimą prieinamos, patikimos, tvarios ir modernios energijos visiems. Aš sukūriau savo būdus kaip prisidėti prie šio tikslo įgyvendinimo.
Aš pasirinkau vieną ar kelias sritis, apimančias “Prieinama ir švari energija” tvarios plėtros tikslą ir daugiau sužinojau apie šią temą. Remiantis surinkta informacija, sukūriau asmeninį veiksmų planą, ir ėmiausi konkrečių veiksmų šiam planui įgyvendinti. Aš taip pat paviešinau savo pasiekimus kitiems bendruomenės nariams ar platesnei visuomenei, siekiant paskatinti juos įsitraukti į šio pokyčio kūrimą.
You have to finish all tasks to get the badge
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: self-approved
Sužinok daugiau apie tvarios plėtros tikslą “Prieinama ir švari” ir kylančius iššūkius. Parašyk, prie kokios problemos(ų), susijusių su šia tema, norėtum prisidėti ir kodėl manai, kad tai svarbu.
Login and start quest
Task no.2
Evidence verified by: one activity organiser
Sukurk veiksmų planą, kaip realiai sieksi anksčiau įvardintų problemų sprendimo. Plane paminėk: kokių veiksmų imsiesi, terminus iki kada tai padarysi, kas atsakingas ar gali tau padėti, kaip viešinsi savo pasiekimus. Įkelk savo planą čia.
Login and start quest
Task no.3
Evidence verified by: self-approved
Įgyvendink savo planą. Pateik savo pasiekimų įrodymus.
Login and start quest
Task no.4
Evidence verified by: 2 activity members
Pasidalink savo pasiekimais su kitais. Įtrauk ir kitus į savo veiklas arba užtikrink, kad kiti sužinos apie tavo pasiekimus (publikacija, įrašas socialiniuose tinkluose, blogas, video,viešinimo renginys ar pan.). Dalinkis savo pasiekimais naudodamas grotažymes #globalgoals #pasauliopilietis socialiniuose tinkluose. Pateik įrodymus, kad įvykdei šią užduotį.
Login and start quest

Interest categories

Goal 7: Affordable and Clean Energy
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists