About
Playlists
Sign up
Živa knjiga "Gej muškarac"

Živa knjiga "Gej muškarac"

📣Želimo da ti predstavimo novu podcast seriju "Žive knjige". Serijal podcast-a "Žive knjige" je nastao kroz kontiuniran rad sa Mladim ambasadorima, kako su prošli kroz potrebne treninge i obuke. Da li možeš da naslutiš o čemu se radi? Ako si pomislio/la da je u pitanju naša dobro poznata Živa biblioteka, donekle si u pravu!

🎧🎤Kroz ovaj podcast serijal predstavićemo ti osobe koje su iz marginalizovanih grupa ili pomažu određenim marginalizovanim grupama. Moći ćeš da čuješ njihova životna iskustva, kao i situacije u kojima su se nalazili zbog diskriminacije. Kakve sve etikete su im zakačene od strane društva, kao i koji stereotipi i predrasude ih prate kroz život saznaćeš kroz ovaj serijal.

U ovoj epizodi Podcast serijala "Živih knjiga" čućeš priču o Aleksi, koji radi sa zajednicom u Grupi IZAĐI i o njegovom iskustvu kao mladi gej muškarac koji živi u Srbiji.

Serijal je proizvod projekta "Mladi kreiraju grad učenja", koji je finansiran kroz Erasmus+ uz podršku opens2019 - Omladinska prestonica Evrope
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Participate in activity

Interest categories

Civic competence
Digital competence
Social competence

Tags

ESCO
#sociology
ESCO
#demonstrate curiosity
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists