About
Playlists
Sign up
Experience challenge Cities of Learning
2

Experience Challenge Cities of Learning

Badge informationEndorsements
You have to get all badges from the list below
Je kunt aan deze challenge beginnen als je coach je daarvoor heeft uitgenodigd. Om je deelname te bevestigen ontvang je vooraf een een QR-code. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met info@skillsconnect.nl.

De challenge geeft je meer kennis over het gebruik van het platform Cities of Learning. Je hoeft niet aan alle onderdelen deel te nemen, maar kies waar je meer kennis over op wil doen. Het is voor iedereen vrijblijvend om mee te doen .
Na de Challenge Explorer bezit je meer kennis hoe je als organisator het platform gebruikt, waarvoor en welke mogelijkheden er zijn.
Na de Challenge Practitioner bezit je meer kennis hoe je als deelnemer het platform gebruikt, waarvoor en welke mogelijkheden er zijn.
Deze Challenge is gemaakt In de overkoepelende global versie van Cities of Learning. Om je leerdoelen te ondersteunen kunnen de Challenges op elke Cities of Learning worden weergegeven.

Naslag informatie over het platform vind je online in het Supportcenter. Daar staat alles overzichtelijk op onderwerp weergegeven en met de zoekfunctie vind je snel wat je zoekt. Op termijn wordt de informatie ook in andere talen vertaald. Als je niet kunt vinden wat je zoekt, klik dan op het vraagteken onderin en stel je vraag (in het Engels) direct online.

Supportcentrum

Heb je liever online uitleg via een YouTube filmpje, dan kun je dat via deze links vinden;
Om mee te doen kun je zelf een persoonlijk account aanmaken. Om andere deelnemers uit te nodigen voor je activiteit kun je deze heel eenvoudig met een QR code uitnodigen.
Wie nieuw is op Cities of Learning kan na het scannen van de ontvangen QR-code meteen een persoonlijk account aanmaken. Dat is het startpunt om ook met Cities of Learning aan de slag te gaan.
Als je alle activiteiten van deze afspeellijst voltooid dan ben je beter in staat om :
  • Onderzoek te doen voor de toekomst van je stad, regio of organisatie.
  • Ondersteunende leerprocessen te creëren voor participatie en arbeidstoeleiding.
  • Toekomstige toepassingen of mogelijkheden verder te ontwikkelen.
  • Activiteiten playlists en badges voor nieuwe leermogelijkheden te creëren.

Voor elk afgerond onderdeel van de challenge kun je jouw uitkomsten als bewijs uploaden om de aangeboden badges te verzamelen. Als je minimaal 2 van de 3 badges hebt behaald, dan heb je voldoende bewijs én voldoe je aan de voorwaarden om de hoofdbadge te behalen. Deze kun je bij je coach of de begeleidende organisatie aanvragen. Na goedkeuring ben je Experienced Explorer van Cities of Learning.
Ben je nieuwsgierig wat nu eigenlijk "een lerende stad" inhoud? Bekijk dan deze onderstaande video met uitleg over Cities of Learning:

You have to finish all tasks to get the badge
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Deelname is aan de Challenge is vrijwillig. Om de badge "Challenge Explorer" te ontvangen dien je twee van de drie taken en bijhorende opdrachten uit de playlist te hebben behaald. Je coach kan de inhoud hiervan beoordelen, feedback geven en uiteindelijk de badge toekennen. Binnenkort is het ook mogelijk dat je teamleden en teamleiders je hiervoor een waardering kunnen geven door de badge te onderschrijven (te endorsen).
Task no.2
Evidence verified by: one activity organiser
Als je de titel "Challenge Explorer" krijgt toegekend voor in je SkillsPas (portfolio), bespreek en vergelijk dan je uitkomsten met de andere teamleden. Samen kun je beoordelen of de challenge waardevol voor iedereen is geweest. Wat er eventueel kan worden verbeterd en aangepast. Zo zijn tijdsduur, taalgebruik en moeilijkheidsgraad belangrijke indicatoren. Geef dat ook door aan je coach, samen kun je de challenge zo opwaarderen naar het gewenste kwaliteitsniveau.

Interest categories

Digital competence
Levenlang Ontwikkelen

Tags

ESCO
#process qualitative information
ESCO
#digital communication and collaboration
ESCO
#compile content
ESCO
#digital content creation
ESCO
#integrate and re-elaborate digital content
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists