Su di noi
Playlist
Registrati
Wegwijs op vdab.be
2

(Digi-)Doesessie: werken met vdab.be

Devi ottenere tutti i badge della lista qui sotto
Na het bekijken en verwerken van de webinar 'werken met VDAB-tools' heb je een lijst met opdrachten ontvangen om jouw eigen vdab-dossier in orde te zetten.

Ga aan de slag met de opdrachten en eens deze zijn afgewerkt, stuur je de lijst met de vragen (opdrachten) door met jouw beoordeling per opdracht --> vink af als je ze voldaan hebt, lukte iets niet - schrijf wat het probleem was of meld dat het niet gelukt is.

De bedoeling is dat je zelf leert werken met de VDAB-website en je eigen dossier hierin. Als je hiermee klaar bent - voor zover als het gelukt is, vraag dan de badge aan en stuur de bewijstukken op.
Attività
Task n.1
Prova verificata da: un organizzatore dell'attività
Voer de opdrachten uit op de vdab-website.

Open de link ..... en duid per opdracht aan of het is gelukt of je nog hierbij nog ondersteuning nodig hebt van de consulent. Naast elke opdracht vind je een vinkje. Duid het vinkje aan dat voor jou per opdracht van toepassing is.

Eens je de lijst volledig hebt afgewerkt, klik onderaan het document op 'verzenden', geef je naam en emailadres in. Bevestig deze gegevens via je mailbox.

Maak tot slot een nieuwe afspraak met jouw loopbaanconsulent voor een terugblikgesprek waarin ook de verwerking van deze opdrachten aan bod zal komen. Op basis hiervan zal de loopbaanconsulent jou voor deze sessie een badge toekennen.

Categorie d'interesse

Digital competence
Civic competence

Tag

ESCO
#consultare, cercare e filtrare dati, informazioni e contenuti digitali
ESCO
#aid clients with personal development
Badgecraft gestisce questa piattaforma web e continua a svilupparla in partnership con organizzazioni leader nel settore dell'educazione. La prima versione di questa piattaforma è stata realizzata grazie ai cofinanziamenti del programma Erasmus+ dell'Unione Europea. Contattaci all'email support@badgecraft.eu.
Piattaforma
Cambia lingua:
Co-finanziato dal programma Erasmus+ dell'Unione Europea
HomeMappaAttivitàPlaylist