About
Playlists
Sign up
Neemt initiatief in zijn werk

Initiatieheld

Als je jezelf als een initiatieheld zou kunnen definiëren, zou je badges kunnen toevoegen als erkenning voor de inzet en tijd die je hebt besteed aan het voltooien van verschillende initiatieven en het behalen van specifieke doelen. In dit geval zijn badges symbolen van prestatie en vormen een manier om je inzet te tonen.

Stel je voor dat je actief deelneemt aan initiatieven, anderen inspireert, innovatieve oplossingen bedenkt, problemen oplost, samenwerkt met anderen, extra mijlpalen bereikt of positieve impact hebt. Voor elk van deze prestaties zou je een bijbehorende badge kunnen verdienen.

Waarom zou je dit willen? Omdat badges niet alleen je prestaties markeren, maar ook anderen kunnen inspireren om deel te nemen aan initiatieven en hun eigen badges te verdienen. Door je badges aan anderen te tonen, kun je hen motiveren om zich in te zetten en hun eigen doelen na te streven.

Stel je voor dat je een badge hebt verdiend voor het bedenken van een innovatieve oplossing voor een lokaal probleem. Je kunt deze badge met trots tonen aan je vrienden, familie en gemeenschap om anderen te inspireren om ook actie te ondernemen.

Badges creëren een gevoel van erkenning en voldoening. Ze tonen aan dat je niet alleen deel hebt genomen aan initiatieven, maar ook actief hebt bijgedragen aan positieve verandering.

Dus als jij iemand bent die graag deelneemt aan initiatieven, anderen inspireert, oplossingsgericht denkt en graag samenwerkt met anderen, dan is het verzamelen van badges een geweldige manier om je inzet te tonen en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen.

Doe mee, neem initiatief en verdien je badges! Laat zien dat jij een initiatieheld bent en inspireer anderen om hetzelfde te doen.
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Jouw Prestatiegerichte Doelen:
Om deze badge te verdienen, wordt van je verwacht dat je aan de volgende vaardigheden en gedrag voldoet

Leiderschap: Toon aan dat je het vermogen hebt om anderen te inspireren, te motiveren en te leiden. Laat zien dat je bekwaam bent in het organiseren van mensen en middelen om een doel te bereiken.

Innovatie: Bewijs dat je in staat bent om bestaande ideeën en processen te verbeteren en nieuwe en creatieve oplossingen te vinden voor uitdagingen binnen het initiatief.

Doorzettingsvermogen: Laat zien dat je doorzettingsvermogen hebt en niet opgeeft bij tegenslagen. Bewijs dat je in staat bent om obstakels te overwinnen en jezelf en anderen te motiveren om door te gaan, zelfs als het moeilijk wordt.

Resultaten: Toon aan dat je in staat bent geweest om concrete resultaten te behalen tijdens het overnemen van het initiatief. Dit kunnen meetbare successen zijn zoals toename in deelname, verbeterde efficiëntie, grotere impact, etc.

Je kunt de badge meer waarde geven door na behalen van de badge bewijs toe te voegen.
Login and start quest

Activity

Neemt initiatief in zijn werk
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists