About
Playlists
Sign up
1

Breek me de bek niet open

Thursday, December 3, 2020 13:00 - 14:30
Add to calendar
Join
OverviewBadgesEndorsements

Breek me de bek niet open

Thursday, December 3, 2020 13:00 - 14:30
Join

Content

Werk jij bij of met de gemeente Rotterdam? Worstel je met de vraag hoe Open Badges in te zetten voor Rotterdammers? Heb je al een paar stapjes gezet op het Rotterdam City of Learning Platform? 
Thijmen van de Gevel en Sandra van de Kraak geven een workshop ‘Breek me de bek niet open!’ over Rotterdam City of Learning. Thijmen is gebruiker van het platform en deelt de ins and outs die van belang zijn voor jongeren. Sandra is mede-ontwikkelaar van het Cities of Learning platform en Badgewallet.
Onderwerpen die aan bod zullen komen:Toelichting op badges en platformVoorbeelden van vernetwerking en verspreiding van badgesHoe maak ik een activiteitHoe maak ik een badgeWat nou as je geen smartphone heb?
En natuurlijk heb je de ruimte om jouw vragen te stellen!Voor aanmelden en vragen kun je terecht bij Roy, Thijmen of Sandra via citiesoflearningnl@gmail.com

Resources

  • Checklist voor het maken van een goede activiteit

Get activity badge

Breek me de bek niet open Get this badge

Badge informationEndorsements
De eigenaar van deze badge heeft de workshop Breek me de bek niet open deelgenomen
Onderwerpen die aan bod zijn geweest:Toelichting op badges en platformVoorbeelden van vernetwerking en verspreiding van badgesHoe maak ik een activiteitHoe maak ik een badgeWat nou as je geen smartphone heb?
Er is gewerkt aan de vaardigheid Motivatie en doorzettingsvermogen op NLFQ niveau 2 en op basis van Entrecomp competentie framework.
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Beschrijf hoe jij  je passie kunt volgen terwijl je waarde creëert voor anderen.Tip: Blijf gefocust en geef niet op.
Demonstreer via tekst, foto, video of geluidsopname wie jou hierin heeft ondersteund en welke onderdelen je zelf hebt gedaan.

Skills

ESCO
#condense information
ESCO
#communicatiebeginselen
Career and job readiness
Added to playlist (0)
Time to complete: 1 hour 30 minutes
Share:

Organisers

Breakthrough
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists