About
Playlists
Sign up
5

Werkeloosheid onder jongeren

Join
OverviewBadgesEndorsements

Werkeloosheid onder jongeren

Join

Content

In deze playlist gaan we dieper in op het thema werkeloosheid onder jongeren. Aangezien het onderwerp vrij breed is, is het niet mogelijk om alles te behandelen. De focus van deze inhoud ligt op jouw persoonlijke manier van voorbereiden op een baan. Bekijk alle vier de activiteiten om meer informatie te krijgen, daag jezelf uit en discussieer erover met anderen!

Op deze manier kun je deelnemen aan de playlist en de individuele activiteiten:

Log in (of maak een gratis account aan als je het platform voor het eerst gebruikt).
Klik op "deelnemen" in de afspeellijst. De afspeellijst wordt nu opgeslagen in je account en je kunt je voortgang bekijken.
Bekijk de individuele activiteiten in de afspeellijst. Klik op deelnemen om de activiteit te starten. Lees de activiteit door en ga aan de slag met de taken en leerervaringen. Je vindt alle websites en documenten die bij de activiteit worden genoemd onder 'materialen'.
Voor elke activiteit die je voltooit, ontvang je een digitale badge: upload een bewijs, bijvoorbeeld een foto of een screenshot, of schrijf je antwoord op een vraag in het tekstveld.

Activities to complete

Complete the following activities, earn badges and you will see your playlist progress updated
Werkeloosheid onder jongeren; Wist je dat...?
Mandatory
Unknown duration
View full activity
Activities: 4
Started: 6
Completed playlist: 0
Share:

Organisers

Breakthrough
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists