About
Playlists
Sign up
1

Interactieve workshop over Cities of Learning

Thursday, September 22, 2022 09:00 - 12:30
Add to calendar
Bevelandsestraat 30, 3083 NA Rotterdam, Netherlands
Join
OverviewBadges

Interactieve workshop over Cities of Learning

Thursday, September 22, 2022 09:00 - 12:30
Bevelandsestraat 30, 3083 NA Rotterdam, Netherlands
Join

Content

Tijdens deze workshop bij Leerpraktijk Centrum Carnisse, Nancy Zeelenbergflat, Bevelandsestraat 30 zullen we zelf aan de slag gaan met het Rotterdam City of Learning platform.

Dit leerplatform kan bij ieder geupload leermoment een Open Badge uitreiken. Je kunt zowel met Cities of Learning en de Open Badges werken op een laptop als via een smart telefoon.


Ben jij erbij?
Super wanneer je erbij bent! Heb je je al aangemeld? Zo nee, graag nog even berichtje sturen naar Isabel dos Santos Soares.
Kun je er dit keer helaas niet bij zijn? Maar wil je wel de vervolgstap maken met het platform en Open Badges? Laat dit dan ook even weten, dan zoeken we naar mogelijkheden om hierbij te ondersteunen.

Registreer je op het platform
We raden je aan om een laptop of smart telefoon mee te nemen en voor start van de workshop te registreren bij Cities of Learning zodat je tijdens de workshop kunt werken met het platform. Voordat je naar de workshop komt is het helpend om je te registreren als persoon op het platform, mogelijk heb je dit al gedaan bij de vorige bijeenkomst. Mocht registreren niet lukken, dan nodigen we je uit om om 8.45 uur aanwezig te zijn en bieden we hulp aan bij het aanmaken van je registratie.

City Badge Wallet App
De activiteiten van Rotterdam City of Learning zijn tevens te bekijken in de City Badge Wallet App. Hoe je deze installeert en gebruikt vind je hier

Workshop inhoud
De workshop wordt georganiseerd door Isabel Santos Soares, Sandra Zoomers en Devyn de Vos. Voor deze workshop is het handig om op een laptop te werken, mocht deze niet beschikbaar zijn laat dit dan even weten. 
programma


Behaalde badges inzien
Misschien heb je al meerdere badges behaald? Je kunt je behaalde badges inzien in je City Badge Wallet App en op het Cities of Learning Platform. Hoe je dit doet, vind je hier

Voor meer informatie kun je terecht bij Isabel dos Santos Soares, im.dossantossoares@rotterdam.nl of Sandra Zoomers, sandrazoomers@gmail.com

Resources

  • Actieplan werkblad

Get activity badge

Cities of Learning Booster Get this badge

De eigenaar van deze badge heeft deelgenomen aan de 3 uur durende workshop 'interactief werken met Cities of Learning' bij Leerpraktijk Centrum Carnisse. Het eerste deel van het programma stond in het teken van Leeractiviteit aanmaken op het Rotterdam City of Learning Platform. In het tweede deel is, met behulp van experts, zelf aan de slag gegaan met verdienen en uitgeven van Open Badges via het Rotterdam City of Learning platform. Tevens is aandacht besteed aan de volgende acties om te werken met platform en open badges.

Deze badge is uitgegeven en beoordeeld door de Gemeente Rotterdam.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
  1. Neem deel aan de workshop
  2. Upload je actieplan

Location

Bevelandsestraat 30, 3083 NA Rotterdam, Netherlands

Skills

ESCO
#assist students in their learning
Crafts and making
Added to playlist (0)
Time to complete: 3 hours 30 minutes
Share:

Organisers

Rotterdam City of Learning
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists