About
Playlists
Sign up
9

Assistent Zorg en Welzijn

Rosestraat 200, 3071 AH Rotterdam, Netherlands
Join
OverviewBadges

Assistent Zorg en Welzijn

Rosestraat 200, 3071 AH Rotterdam, Netherlands
Join

Content

Open Badges voor het Zorg- en Welzijnsteam van Rotterdamse Munt
In samenwerking met onze sociale- en trajectbegeleiders van het Zorg- en Welzijnsteam van Rotterdamse Munt ondersteun je de dagbesteding en ontwikkeling van Rotterdammers die een steuntje in de rug nodig hebben. Gezamenlijk organiseren jullie welzijns- en gezondheidsactiviteiten voor cliënten, bezoekers en wijkbewoners. Je staat bij ons altijd in contact met mensen en geen dag is hetzelfde. Zo help je eraan mee anderen te laten groeien én de wijk groener en prettiger te maken. Je doet werkervaring op en werkt tegelijkertijd aan je eigen én andermans ontwikkeling. Bij het behalen van 5 van de onderstaande badges, kun je de Masterbadge ‘Assistent Zorg en Welzijn’ behalen!

Rotterdamse Munt volgen?
Instagram @RotterdamseMunt

Get activity badge

5

Masterbadge: Assistent Zorg en Welzijn Get this badge

You have to get 5 badges from the list below
Met trots heeft De Rotterdamse Munt deze badge uitgereikt aan de houder. De badgehouder heeft een veelzijdige bijdrage geleverd aan diverse facetten van onze gemeenschap. Door het behalen van maar liefst 5 van de volgende badges, heeft deze persoon bewezen een ware baken van betrokkenheid en vaardigheid te zijn:

  • Netwerker: Met een scherp instinct voor connecties is een waardevol netwerk opgebouwd en onderhouden. Het vermogen om mensen te verbinden en samenwerking te bevorderen is bewonderenswaardig.
  • Gesprekspartner: Deze badgehouder heeft bewezen goed te zijn in het voeren van betekenisvolle en effectieve gesprekken. De kunst van het luisteren en communiceren wordt beheerst.
  • Zorg-wegwijzer: Met een compassievol hart heeft de drager van deze badge anderen geholpen bij het vinden van de juiste wegen binnen de zorg.
  • Rapporteer-pro: Deze badge getuigt van de analytische geest en nauwkeurigheid van de ontvanger. Met scherp inzicht en aandacht voor detail zijn waardevolle rapportages geproduceerd.
  • Opruim-held: Als hoeder van orde en netheid heeft deze badgehouder een belangrijke rol gespeeld in het creëren van een georganiseerde en harmonieuze omgeving.
  • Activiteitenbegeleider: De drager van deze badge heeft anderen geïnspireerd en verrijkt door boeiende en zinvolle activiteiten te organiseren en begeleiden.
  • Structuurbewaker: Deze badge getuigt van de mogelijkheid zorg te dragen voor structuur en planning. De badgehouder heeft bewezen een betrouwbare bron te zijn voor het handhaven van orde en overzicht.
  • Signaleerder: Met een scherp oog voor detail en een waakzaam hart heeft deze badgehouder bijgedragen aan het identificeren van belangrijke signalen en behoeften binnen onze gemeenschap.

De toewijding aan groei, samenwerking en zorgverlening die de badgehouder heeft laten zien heeft onze gemeenschap verrijkt en versterkt.
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Behaal minstens 5 van de volgende badges:
  • Netwerker
  • Gesprekspartner
  • Zorg-wegwijzer
  • Rapporteer-pro
  • Opruim-held
  • Activiteitenbegeleider
  • Structuurbewaker
  • Signaleerder

Location

Rosestraat 200, 3071 AH Rotterdam, Netherlands

Skills

LIFECOMP
#Self-regulation
LIFECOMP
#Flexibility
LIFECOMP
#Wellbeing
LIFECOMP
#Empathy
LIFECOMP
#Collaboration
LIFECOMP
#Growth mindset
GREENCOMP
#Critical thinking
LIFECOMP
#Managing learning
Career and job readiness
Added to playlist (0)
Time to complete: 1 year
Share:

Organisers

Leer- praktijkcentrum gemeente Rotterdam (NPRZ)
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists