About
Playlists
Sign up
5

Samen Bouwen aan Educatieve Synergie: Een Integrale Verkenning

Tuesday, April 16, 2024 13:30
Add to calendar
Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk, Netherlands
Join
OverviewBadges

Samen Bouwen aan Educatieve Synergie: Een Integrale Verkenning

Tuesday, April 16, 2024 13:30
Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk, Netherlands
Join

Content

In deze bijeenkomst zullen verschillende bedrijven samenkomen om gezamenlijk te werken aan het verbinden van diverse initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie. Met dank aan SOMA college en Onderwijscommunity voor het organiseren van deze bijeenkomst.

Cities of Learning by Bright biedt een badge-platform aan dat informeel leren erkent en formaliseert, waardoor de erkenning van deze vorm van leren wordt versterkt.

Happybase stimuleert en ondersteunt individuen om eerst een moment van zelfreflectie te nemen voordat ze versneld leren ingaan. Hierbij worden vragen gesteld als "Wie ben ik?", "Waar ben ik goed in?" en "Wat wil ik bereiken?".

Daarnaast is Panel.nl, een onderzoeks- en dialoogplatform aanwezig. Panel.nl komt voort uit een methodiek van een gerenommeerde universiteit, dat nauwkeurig de behoeften en verbeterpunten van onderwijsinstellingen in kaart brengt. Dit maakt niet alleen samenwerking eenvoudiger, maar versterkt ook de banden binnen de regio.

Onderwijsacademie faciliteert vernieuwend leren over institutionele grenzen heen, terwijl Adepti als skillsnavigator individuen helpt bij het in kaart brengen van hun vaardigheden en bijpassende carrièremogelijkheden identificeert. Deze navigator kan ook op organisatieniveau worden ingezet om vaardigheden binnen de instelling te analyseren en eventuele tekorten aan te pakken.

Na het in kaart brengen van de huidige situatie en voortgang door middel van Work Insight en het identificeren van oplossingsrichtingen met behulp van het panel, kan een organisatie zoals de School of Work helpen bij het opzetten en implementeren van projecten of verbeterprogramma's.

Door deze diverse initiatieven samen te brengen, wordt niet alleen de synergie tussen de verschillende bedrijven benut, maar wordt ook een solide basis gelegd voor het Onderwijs Trend Onderzoek en het Onderwijs Innovatie Festival.

Resources

  • Presentatie Open Badges

Get activity badge

Vaardige communicator Get this badge

Deze badge wordt toegekend aan deelnemers die tijdens de bijeenkomst hebben deelgenomen en zelf hebben vastgesteld dat ze effectieve communicatievaardigheden bezitten. Ze hebben actief deelgenomen aan discussies, hun ideeën duidelijk overgebracht en goed geluisterd naar anderen.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Reflectievraag: Hoe heb je tijdens de bijeenkomst je communicatievaardigheden toegepast om effectief te communiceren met anderen? Wat waren de sterke punten van je communicatie en waar zie je mogelijkheden voor verbetering?

Location

Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk, Netherlands

Skills

EntreComp
#Be innovative
LIFECOMP
#Collaboration
Career and job readiness
Added to playlist (0)
Time to complete: 3 hours
Share:

Organisers

Bright Group
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists