Teave
Playlists
Registreeri
1

Diskusija apie skaitmeninių technologijų taikymą neformaliajame ugdyme

Wednesday, December 20, 2023 16:00 - 16:45
Add to calendar
Vilnius City Municipality, Lithuania
Liitu
OverviewMärgid

Diskusija apie skaitmeninių technologijų taikymą neformaliajame ugdyme

Wednesday, December 20, 2023 16:00 - 16:45
Vilnius City Municipality, Lithuania
Liitu

Teave

Vilniaus savivaldybės Jaunimo reikalų ir neformalaus užimtumo skyrius kartu su Vilniaus jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritas stalas“ kviečia į Vilniaus jaunimo politikos konferenciją.

Vilniaus miesto savivaldybės jaunimo politikos naujienų 2024 m. pristatymas bei trys trumpos diskusijos, susijusios su aktualiausiomis jaunimo politikos temomis Vilniuje.

Kas svarbu jaunam vilniečiui ir koks jaunimo organizacijų vaidmuo Vilniaus mieste? Ar priklausomybės tapo madingos? Kaip į neformalųjį švietimą integruoti naujausias technologines priemones?

"Vilnius mokymosi miestas" komanda moderuos diskusiją apie naujų technologijų taikymą neformaliajame ugdyme. Diskusijoje dalyvaus kviestiniai svečiai, aktyviai naudojantys skaitmenines technologijas VilniusTECH universiteto neformaliojo ugdymo veiklos ir PATS SAU dirbtuvėse, įsikūrusiose M. Mažvydo nacionalinėje bibliotekoje.

Diskusijos metu:
  • Kalbėsimės apie mūsų santykį su skaitmeninėmis technologijomis ir patirtis taikant jas neformaliajame ugdyme.
  • Dalinsimės įkvepiančias skaitmeninių technologijų naudojimo pavyzdžius neformaliajame ugdyme.
  • Aptarsime, kas stabdo ir ko reikia, kad skaitmeninės technologijos būtų naudojamos neformaliajame ugdyme.
  • Kritiškai pažvelgsime į skaitmeninių technologijų ribotumą ir jų taikymą neformaliajame ugdyme - ko technologijomis negalėsime pasiekti?
  • Pabandysime įsivaizduoti, kokią 5-7 metų ateitį regite naujų skaitmeninių technologijų pritaikyme neformaliajame ugdyme ir kokią naują skaitmeninę technologiją norėtumėte integruoti savo ugdymo praktikoje per kitus metus.

Diskusijos dalyviai galės aktyviai dalyvauti pokalbyje per Mentimeter skaitmeninę platformą. Diskusijos dalyviai galės gauti skaitmeninį ženkliuką, patvirtinantį jų dalyvavimą ir naujas idėjas.

Get activity badge

Skaitmeninės technologijos neformaliajame ugdyme Get this badge

Aš dalyvavau moderuojamoje diskusijoje apie naujų technologijų taikymą neformaliajame ugdyme. Diskusijoje dalyvo kviestiniai svečiai, aktyviai naudojantys skaitmenines technologijas VilniusTECH universiteto neformaliojo ugdymo veiklose ir PATS SAU dirbtuvėse, įsikūrusiose M. Mažvydo nacionalinėje bibliotekoje.

Diskusijos metu:
  • Kalbėjomės apie mūsų santykį su skaitmeninėmis technologijomis ir patirtis taikant jas neformaliajame ugdyme.
  • Dalinomės įkvepiančiais skaitmeninių technologijų naudojimo pavyzdžiais neformaliajame ugdyme.
  • Aptarėme, kas stabdo ir ko reikia, kad skaitmeninės technologijos būtų naudojamos neformaliajame ugdyme.
  • Kritiškai pažvelgėme į skaitmeninių technologijų ribotumą ir jų taikymą neformaliajame ugdyme - ko technologijomis negalėsime pasiekti?
  • Pabandėme įsivaizduoti, kokią 5-7 metų ateitį regite naujų skaitmeninių technologijų pritaikyme neformaliajame ugdyme ir kokią naują skaitmeninę technologiją norėtumėte integruoti savo ugdymo praktikoje per kitus metus.

Diskusijos dalyviai galėjo aktyviai dalyvauti pokalbyje per Mentimeter skaitmeninę platformą.

Diskusiją moderavo "Vilnius mokymosi miestas" komandos atsatovas iš "Nectarus" VšĮ organizacijos. Renignį organizavo Vilniaus savivaldybės Jaunimo reikalų ir neformalaus užimtumo skyrius kartu su Vilniaus jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritas stalas“ kviečia į Vilniaus jaunimo politikos konferenciją.
Ülesanded
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Norintys gauti ženkliuką, turi dalyvauti renginyje ir skenuoti ženkliuko QR kodą. Gavus ženkliuką, galima pridėti papidomus dalyvavimo renginyje įrodymus, pvz. nuotrauką ar idėjas apie skaitmeninių technologijų taikymą neformaliajame ugdyme.

Asukoht

Vilnius City Municipality, Lithuania

Skills

#Knowledge about platforms, risks and benefits of using different digital tools
#Knowledge about power structures behind digital technologies and connected issues as datification, etc.
#Skills to integrate digital tools, media, and environments in the activities when needed and beneficial
#Using digital media and tools proficiently to spread and disseminate positive and supportive messages and as platforms to act in solidarity
Tehnoloogia ja arvutid
Lisatud esitusloendisse (0)
Time to complete: 45 minutit
Share:

Organiseerijad

Nectarus
Badgecraft käitab veebi taristut Õppimise linnade ja regioonide jaoks. Euroopa konsortsium arendab seda platvormi kaasrahastusega Euroopa Liidu programmist Erasmus+.
Platvorm
Vaheta keelt:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
KoduKaartActivitiesPlaylists