Lisätiedot
Soittolistat
Rekisteröidy
1

Zelfvertrouwen

Friday, April 2, 2021 15:30 - 17:00
Add to calendar
Liity
YleiskatsausOsaamismerkitKannatukset

Zelfvertrouwen

Friday, April 2, 2021 15:30 - 17:00
Liity

Lisätiedot

Ik mag zelfvertrouwen hebben. Dat is vast iets wat niet vaak door jou of je omgeving wordt gezegd. We groeien op met het idee dat we moeten concurreren aan elkaar, in plaats van dat we het beste in een persoon naar boven halen. In deze activiteit bespreken we je zeker- en onzekerheden. Op die manier wordt je meer bewust waar ze vandaan komen en wat je er mee kan doen. Het is oké om niet helemaal zeker van jezelf te zijn, maar het is ook oké omdat wel te zijn. Zelfvertrouwen is een levenslang proces, geef jezelf er de tijd voor. Vandaag zet je stap 1 in dat proces en ik wil je alvast complimenteren: je doet het goed en je mag er zijn!

Ditmaal bestaat deze activiteit uit twee taken:
Taak 1: Bespreken van zeker - en onzekerheden
Taak 2: Positieve feedback toevoegen aan droom palet

De vorige bijeenkomst heb je een begin gemaakt aan het droom palet, in de volksmond wordt dit vaak een collage of visionboard genoemd. Mocht je wat extra inspiratie nodig hebben, dan kan je het volgende filmpje kijken (let op, want het is in het Engels maar ondertiteling is mogelijk).


Hanki aktiviteetti-merkki

Zelfvertrouwen Hanki tämä merkki

Merkin tiedotKannatukset
Als eigenaar van deze badge heb jij, je ontwikkelt in zelfacceptatie en vertrouwen, die je in de toekomst kan inzetten. Dit is volledig legitiem, omdat de training gebruik maakt van een gecertificeerde methode genaamd LifeComp framework. Dit is een Europees kader voor persoonlijk en sociaal leren.
Sinun täytyy suorittaa loppuun kaikki tehtävät saadaksesi merkin
Tehtävät
Tehtävä nro.1
Vastauksen vahvistanut: Yksi aktiviteetin järjestäjä
Er kunnen veel situaties zijn in het leven waar je onzeker of juist zeker door wordt. Denk aan die ene presentatie, een opmerking van iemand uit je omgeving of andere privé omstandigheden. Ook hierin geldt niks is goed of fout, het gaat erom dat je eerlijk bent naar jezelf. Alles wat je deelt zal binnen deze groep blijven. Veiligheid en vertrouwen staan voorop. Beantwoord onderstaande vraag. Na afloop bespreken we dit in de groep en krijg je positieve feedback terug.

De vraag luidt: Wanneer ben of was jij onzeker of juist zeker van jezelf? Geef van beide situaties een voorbeeld.

Als bewijs lever je in: jouw antwoord op deze vraag. Dit kan ook door middel van een screenshot of een filmpje. Doe vooral wat voor jou prettig voelt.
Tehtävä nro.2
Vastauksen vahvistanut: Yksi aktiviteetin järjestäjä
Kopieer alle positieve feedback en voeg dit toe aan je droom palet. Voel je vrij om na iedere bijeenkomst weer nieuw materiaal (foto’s, video’s, tekst) toe te voegen. Er is geen goed of fout. Het is vooral voor jezelf erg prettig om bij te houden, zodat je steeds helderder krijgt wat jij belangrijk vindt voor jouw toekomst en je meer inzicht krijgt in je kwaliteiten en hoe je die in kan zetten.

Als bewijs lever je in: de verkregen positieve feedback.

Taidot

ESCO
#sietää stressiä
ESCO
#tehdä itsearviointia
ESCO
#henkilökohtainen kehitys
ESCO
#pohdinta
Henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen
Lisätty soittolistaan (1)
Suoritusaika: 1 tunti 30 minuuttia
Jaa:

Järjestäjät

Breakthrough

Käytössä soittolistoilla

Ik ben onvolmaakt gelukt
Breakthrough
Badgecraft isännöi tätä alustaa ja kehittää sitä yhdessä johtavien koulutusorganisaatioiden kanssa. Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta myönnettiin osarahoitusta tämän foorumin ensimmäisen version rakentamiseen. Ota yhteyttä support@badgecraft.eu.
Alusta
Vaihda toiseen kieleen:
Osarahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta
EtusivuKarttaAktiviteetitSoittolistat