Lisätiedot
Soittolistat
Rekisteröidy
1

Werkskill Samenwerken

Liity
YleiskatsausOsaamismerkit

Werkskill Samenwerken

Liity

Lisätiedot

Wat is Samenwerken?
Samenwerken verwijst naar de vaardigheid om effectief te werken met anderen om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Het omvat communicatie, het delen van verantwoordelijkheden en het bijdragen aan een positieve groepsdynamiek.

Hoe ziet Samenwerken eruit bij StartmotorTALENT?
Bij StartmotorTALENT is samenwerken essentieel, omdat veel activiteiten en projecten teamwork vereisen. Het kan variëren van het coördineren van evenementen tot het gezamenlijk aanpakken van maatschappelijke uitdagingen.

Waarom is Samenwerken belangrijk?
Samenwerken bevordert een efficiënte taakuitvoering, creativiteit en het oplossen van problemen. In StartmotorTALENT draagt het bij aan een gezamenlijke inzet voor maatschappelijke verbeteringen.

Hoe toon je Samenwerken?
Laat zien dat je effectief kunt communiceren, bereid bent om te luisteren naar anderen, verantwoordelijkheid neemt voor je taken binnen het team en bijdraagt aan een positieve werkomgeving.

Hanki aktiviteetti-merkki

Werkskill Samenwerken Hanki tämä merkki

Deze badge wordt verdiend door zelfevaluatie van degenen die hebben gewerkt aan de werkskill Samenwerken binnen het StartmotorTALENT MDT-traject. Het is een zelf-erkenning van je vermogen om effectief te communiceren, bij te dragen aan een positieve teamomgeving en succesvol samen te werken aan waterveiligheidsinitiatieven, zoals vastgesteld door je eigen reflecties en evaluaties.
Tehtävät
Tehtävä nro.1
Issued by organiser or scanning QR code
Stappen om de badge 'Samenwerken in StartmotorTALENT' te verdienen:
  1. Denk na over het belang van samenwerken: Overweeg waarom effectief samenwerken cruciaal is binnen StartmotorTALENT. Bedenk hoe het bijdraagt aan het succes van waterveiligheidsinitiatieven en het creëren van een positieve teamomgeving.
  2. Stel een doel vast: Formuleer duidelijk hoe je wilt bijdragen aan het team en welke vaardigheden je wilt verbeteren om effectiever te kunnen samenwerken aan waterveiligheidsinitiatieven.
Tehtävä nro.2
Issued by organiser or scanning QR code
  1. Kom in actie: Neem initiatief om open te communiceren, luister actief naar anderen, deel kennis en ideeën, en werk samen aan projecten en taken binnen het StartmotorTALENT MDT-traject.
  2. Reflecteer op je inspanningen: Houd regelmatig een reflectiejournaal bij waarin je je samenwerkingsvaardigheden documenteert en analyseert hoe ze hebben bijgedragen aan het succes van waterveiligheidsinitiatieven en de teamdynamiek. Identificeer ook gebieden waarin je nog kunt groeien en verbeteren in samenwerking.
  3. Dien je bewijs in: Wanneer je gelooft dat je de badge 'Samenwerken in StartmotorTALENT' hebt verdiend, dien dan bewijs in dat je acties en gedragingen documenteert die je vermogen om effectief samen te werken aantonen, inclusief je reflecties en het behalen van je doelen.
Ura- ja työelämätaidot
Lisätty soittolistaan (1)
Jaa:

Järjestäjät

Bright Group
Badgecraft isännöi tätä alustaa ja kehittää sitä yhdessä johtavien koulutusorganisaatioiden kanssa. Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta myönnettiin osarahoitusta tämän foorumin ensimmäisen version rakentamiseen. Ota yhteyttä support@badgecraft.eu.
Alusta
Vaihda toiseen kieleen:
Osarahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta
EtusivuKarttaAktiviteetitSoittolistat