Om
Spillelister
Registrer deg
1

Šola za lajf za SŠ Roška - PKP #6

Thursday, November 17, 2022 12:40 - 15:00
Add to calendar
Metelkova ulica 10, 1000 Ljubljana, Slovenia
Delta
OversiktMerker

Šola za lajf za SŠ Roška - PKP #6

Thursday, November 17, 2022 12:40 - 15:00
Metelkova ulica 10, 1000 Ljubljana, Slovenia
Delta

Innhold

Program za spodbujanje ustvarjalnega razmišljanja in podjetnosti ter opogumljanja za postavljanje ambicioznih ciljev v življenju. Ker šola niso samo učbeniki! Z udeležbo na programu odkrivaš svoje talente, artikuliraš želje in cilje ter pridobiš oziroma nadgradiš različna znanja in orodja za realizacijo tvoje želje in uresničitev tvoje projektne ideje. Program ti bo pomagal pri motivaciji in inspiraciji za kreacijo novih idej. Uspešni posamezniki bodo s teboj osebno delili napotke in znanja, ki ti omogočijo ideje izpeljati vse do končnega rezultata.

Šesto in zadnje srečanje Šole za lajf - Pogumni. Kreativni. Podjetni. bo predstavljajo zaključni dogodek, kjer bodo udeleženci v praksi raziskovali teme in koncepte, ki so jih spoznali na delavnicah: kreativno razmišljanje, insporacija, kompetence prihodnosti in veščine javnega nastopanja. Prav tako se bodo srečali z Davidom Rakarjem,. ki jim bo predstavil svojo poslovno pot in priložnosti, ki jih ponuja program Erasmus+ za mlade podjetnike.

Materiale

Last ned aktivitetsmerke

Šola za lajf za SŠ Roška - PKP #6 Få dette merket

Prejemnik te značke se je udeležil zadnjega srečanja Šole za lajf PKP 2021/22 in se preko potepanja po Ljubljani spominjal tem in konceptov, ki jih je predčasno spoznal an delavnicah: osebni model razvoja, trajnost, javno nastopanje, kreativno razmišljanje in še več.
Du må fullføre 5 oppgaver for å få dette merket
Oppgaver
Oppgavenr.1
Bevis bekreftet av: selvgodkjenning
Sodeluj v aktivnosti.
Oppgavenr.2
Bevis bekreftet av: en aktivitetsarrangør
Na svojem sprehodu moraš najdi 4 primere tem/konceptov, ki smo jih obravnavali na delavnicah: PRVA TEMA = TRAJNOST. Na poti najdi primer (predmeta, organizacije, osebe,...), ki te spomni na to.
Oppgavenr.3
Bevis bekreftet av: en aktivitetsarrangør
Na svojem sprehodu moraš najdi 4 primere tem/konceptov, ki smo jih obravnavali na delavnicah: DRUGA TEMA = KREATIVNO RAZMIŠLJANJE. Na poti najdi primer (predmeta, organizacije, osebe,...), ki te spomni na to.
Oppgavenr.4
Bevis bekreftet av: en aktivitetsarrangør
Na svojem sprehodu moraš najdi 4 primere tem/konceptov, ki smo jih obravnavali na delavnicah: TRETJA TEMA = POSLOVNI MODEL. Na poti najdi primer (predmeta, organizacije, osebe,...), ki te spomni na to.
Oppgavenr.5
Bevis bekreftet av: en aktivitetsarrangør
Na svojem sprehodu moraš najdi 4 primere tem/konceptov, ki smo jih obravnavali na delavnicah: ČETRTA TEMA = DOBRA REKLAMA. Na poti najdi primer (predmeta, organizacije, osebe, plakata, ...), ki te spomni na to.
Oppgavenr.6
Bevis bekreftet av: en aktivitetsarrangør
Dokaži še, da si prišel_a na cilji - z nami deli sliko tebe, na Metelkovi, z diplomo v roki ;)

Lokasjon

Metelkova ulica 10, 1000 Ljubljana, Slovenia
Karriere og jobberedskap
Lagt til spilleliste (1)
Tid på å fullføre: 2 timer 20 minutter
Del:

Arrangører

TiPovej!

Brukt i spillelister

Šola za lajf Roška 2022/23
TiPovej!
Opprettet på Ljubljana City of Learning
Badgecraft driver denne plattformen og utvikler den sammen med ledende utdanningsorganisasjoner. EUs Erasmus Plus-program har delfinansiert utviklingen av den første versjonen av denne plattformen. Kontakt support@badgecraft.eu.
Plattform
Endre til annet språk:
Delfinansiert av EUs Erasmus Plus-program
HjemKartProsjekterSpillelister