Om
Spillelister
Registrer deg
4

Experience challenge Cities of Learning

Delta
OversiktMerkerEndossementer

Experience challenge Cities of Learning

Delta

Innhold

Je kunt aan deze challenge beginnen als je coach je daarvoor heeft uitgenodigd. Om je deelname te bevestigen ontvang je vooraf een QR-code. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met info@skillsconnect.nl.
Zie je de knop "deelnemen", dan kun je ook zo deelnemen aan de challenge.

De challenge geeft je meer inzicht in het gebruik van het platform Cities of Learning. Je hoeft niet aan alle onderdelen deel te nemen, maar kies waar je meer kennis over op wil doen. Het is voor iedereen vrijblijvend om mee te doen .
Na de Challenge Explorer bezit je kennis hoe je als organisator het platform gebruikt, waarvoor en welke mogelijkheden er zijn.
Na de Challenge Practitioner bezit je kennis hoe je als deelnemer het platform gebruikt, waarvoor, en welke mogelijkheden er zijn.
Deze Challenge is gemaakt In de overkoepelende global versie van Cities of Learning. Om je leerdoelen te ondersteunen kunnen de Challenges op elke Cities of Learning worden weergegeven.

Naslag informatie om het platform vind je online in het Supportcenter. Daar staat alles overzichtelijk op onderwerp weergegeven en met de zoekfunctie vind je snel wat je zoekt. Op termijn wordt de informatie ook in andere talen vertaald. Als je niet kunt vinden wat je zoekt, klik dan op het vraagteken onderin en stel je vraag (in het Engels) direct online.

Supportcentrum


Heb je liever online uitleg via een YouTube filmpje, dan hebben we daarvoor deze 2 kanalen;
Om mee te doen kun je zelf een persoonlijk account aanmaken. Om andere deelnemers uit te nodigen voor je activiteit kun je deze heel eenvoudig met een QR code uitnodigen.
Wie nieuw is op Cities of Learning kan na het scannen van de ontvangen QR-code meteen een persoonlijk account aanmaken. Dat is het startpunt om ook met Cities of Learning aan de slag te gaan.
  • Als je alle activiteiten van deze afspeellijst voltooid dan bezit je meer kennis om :
  • Onderzoek te doen voor de toekomst van je stad, regio of organisatie.
  • Ondersteunende leerprocessen te creëren voor participatie en arbeidstoeleiding.
  • Toekomstige toepassingen of mogelijkheden verder te ontwikkelen.
  • Activiteiten playlist en badges voor nieuwe leermogelijkheden te creëren.

Voor elk afgerond onderdeel van de challenge kun je jouw uitkomsten als bewijs uploaden om de aangeboden badges te verzamelen. Als je minimaal 2 van de 3 badges hebt behaald, dan heb je voldoende bewijs én voldoe je aan de voorwaarden om de hoofdbadge te behalen. Deze kun je bij je coach of de begeleidende organisatie aanvragen. Na goedkeuring ben je Experienced Explorer van Cities of Learning.
Ben je nieuwsgierig wat nu eigenlijk "een lerende stad" inhoud? Bekijk dan deze onderstaande video met uitleg over Cities of Learning:



Onderstaande video is in het Nederlands met uitleg over wat badges en zijn en waar ze voor gebruikt kunnen worden.



Aktiviteter å fullføre

Fullfør følgende aktiviteter og tjen merker, og spillelistefremgangen din oppdateres
Maak een activiteit aan op het Cities of Learning platform
Påkrevd
45 minutter
Vis full aktivitet

Ferdigheter

ESCO
#process qualitative information
ESCO
#digital communication and collaboration
ESCO
#compile content
ESCO
#digital content creation
ESCO
#integrate and re-elaborate digital content
Aktiviteter: 3
Startet: 14
Fullført spilleliste: 0
Tid på å fullføre: 4 timer 45 minutter
Del:

Arrangører

Skills-Connect
Badgecraft driver denne plattformen og utvikler den sammen med ledende utdanningsorganisasjoner. EUs Erasmus Plus-program har delfinansiert utviklingen av den første versjonen av denne plattformen. Kontakt support@badgecraft.eu.
Plattform
Endre til annet språk:
Delfinansiert av EUs Erasmus Plus-program
HjemKartProsjekterSpillelister