Tokante
Playlistnan
Sign up
1

Kernwaarden: Ontdek wie jij van nature bent

Galvanistraat 14, 6716 AE Ede, Netherlands
Djòin
Bista generalBadge

Kernwaarden: Ontdek wie jij van nature bent

Galvanistraat 14, 6716 AE Ede, Netherlands
Djòin

Kontenido

Wat is de Core Values Index test (CVI)
De CVI is meer dan alleen een test over wie jij bent!

Het is een speciale test die jou inzicht geeft in jouw drijfveren en jouw kernwaarden, maar ook in hoeverre jij jouw omgeving van invloed laat zijn op je handelen. Wat geeft je energie, en wat kost je energie? Het laat zien wie jij van nature bent.

Hoe werkt het
De CVI is anders dan andere tools omdat het meet waar je van nature goed kunt, in plaats van wat je kunt leren of aanpassen. Het laat je bijvoorbeeld zien waar je voldoening uit haalt in je werk, in plaats van of je in staat bent om het werk te doen. Het test hoe jouw energie van nature is opgebouwd. Je zit altijd in één energie tegelijk, dit hangt af van de situatie waar je in zit. De uitkomst is gebaseerd op vier verschillende types. Het hoofdtype, dat is het type met de hoogste uitkomst, geeft de voor jou belangrijkste energie weer. Jouw kern. Je kunt het zien als jouw oerinstinct, dat wat je vanuit je diepste kern drijft, waar jij energie van krijgt. Deze energie wordt mede beïnvloed door je omgeving. Dat merk je bijvoorbeeld in het werk dat je doet, of het team waar je mee samenwerkt. Alles reageert op elkaar.

Het CVI-profiel laat jou zien hoe je jezelf in welke omgeving dan ook het best kunt neerzetten. Het leert je waar je energie van krijgt, en waar je energie lekt. Het helpt je in je dagelijks handelen en reageren. In een conflictstrategie is geen mens effectief en raakt hij de verbinding met de ander kwijt. De enige manier om dan weer terug tot elkaar te komen is door te beseffen wat er gebeurt, en hoe je dit kunt ombuigen. Simpel, toch?

De CVI-test wordt ingezet als ondersteuning in een persoonlijk ontwikkeltraject, of als tool in teamontwikkeltrajecten.


Hoe kun jij deze kernwaarden van jezelf beter begrijpen
Voor meer informatie hierover neem contact met ons op.
Informeer bij Bright op 📲 06-49659050 of via de mail naar office@bright-inc.nu

Optené badge di aktividat

Kernwaarden tester Optené e badge akí

De drager van deze badge heeft toegang tot de Core Value Test (CVI) gekregen. De CVI is een handig en precies hulpmiddel om je kernwaarden te begrijpen en daardoor je zelfbewustzijn te verbeteren. De uitkomst van de CVI helpt je om te begrijpen hoe je het beste kunt reageren op verschillende situaties en waar je energie van krijgt, en waar juist niet. Het helpt je om meer controle te krijgen over je persoonlijke situatie en te werken aan je eigen groei. Als je je persoonlijke kernwaarden kent en weet hoe je ze het beste kunt gebruiken, kun je zowel in je privéleven als op zakelijk gebied meer uit het leven halen.
Tasks
Task no.1
Publiká dor di e organisadó òf skèn e kódigo QR
Hoe werkt het
De test doe je met behulp van deze link: test CVI.
Je vult vervolgens je voornaam en achternaam in, en emailadres. Nadat je de test hebt afgerond ontvang je de uitslag via de mail. De test bestaat uit 33 blokken van vier woorden. In ieder blok kies je 2 woorden die het beste bij jou passen. Denk niet te lang na over een woord. Je eerste impuls is vaak de juiste. Vind je een woord lastig om te begrijpen klik dan op het woord of op het vraagteken en je leest de uitleg van het woord. Ńa het laatste blok druk je op einde test. De uitslag ontvang je dan direct in het door jou opgegeven mailadres. Veel succes!!

Hoe kun jij deze kernwaarden van jezelf beter begrijpen
Wil je meer uitleg over de uitslag van de test, of ben je nieuwsgierig geworden naar wat er nog meer kan.
Neem gerust contact met ons op. Dat kan via onze office: Bright op 📲 06-49659050 of via de mail naar office@bright-inc.nu

Lokalidat

Galvanistraat 14, 6716 AE Ede, Netherlands

Skills

#CVI
Desaroyo personal
Agregá den playlist (0)
Share:

Organisadónan

Bright Group
Badgecraft ta fasilitá e plataforma akí i ta desaroy'é huntu ku organishonnan líder den edukashon. E programa Erasmus+ di Union Europeo a ko-finansiá kreashon di e promé vershon di e plataforma akí. Tuma kontakto ku support@badgecraft.eu.
Plataforma
Kambia pa otro idioma:
Ko-finansiá pa e programa di Erasmus+ di Union Europeo
KasMapaAktividatPlaylistnan