Sobre
Playlist
Registrar-se
1

Werkskill Verantwoordelijkheid nemen

Participar
Visão globalPatentes

Werkskill Verantwoordelijkheid nemen

Participar

Sobre

Wat is Verantwoordelijkheid Nemen?
Verantwoordelijkheid nemen betekent dat je eigenaarschap toont voor je taken en de gevolgen van je acties begrijpt. Het omvat ook het streven naar kwaliteit in je werk.

Hoe Ziet Verantwoordelijkheid Nemen eruit bij StartmotorTALENT?
In StartmotorTALENT ben je verantwoordelijk voor specifieke taken en draag je bij aan het veiligheidsniveau. Dit omvat het naleven van protocollen en zorgvuldige uitvoering van activiteiten.

Waarom is Verantwoordelijkheid Nemen Belangrijk?
Verantwoordelijkheid bevordert betrouwbaarheid en draagt bij aan het behalen van doelen. Bij StartmotorTALENT is het van belang voor het waarborgen van de veiligheid van alle deelnemers.

Hoe Neem je Verantwoordelijkheid?
Toon eigenaarschap voor je taken, volg protocollen, leer van fouten en streef naar continue verbetering.

Get activity badge

Werkskill Verantwoordelijkheid nemen Get this badge

Deze badge wordt verdiend door zelfevaluatie van degenen die hebben gewerkt aan de werkskill Verantwoordelijkheid nemen binnen het StartmotorTALENT MDT-traject. Het is een zelf-erkenning van je vermogen om eigenaarschap te tonen voor je taken en bij te dragen aan een georganiseerde en veilige omgeving, zoals vastgesteld door je eigen reflecties en evaluaties.

Tarefas
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Hier zijn de stappen om de badge 'Verantwoordelijkheid Nemen in StartmotorTALENT' te verdienen:

  1. Denk na over verantwoordelijkheid: Bedenk hoe belangrijk het is om verantwoordelijkheid te nemen in jouw rol bij StartmotorTALENT. Wat betekent het voor jou om verantwoordelijk te zijn en wat wil je laten zien?
  2. Stel een doel: Formuleer duidelijk wat verantwoordelijkheid voor jou betekent binnen StartmotorTALENT. Bedenk welke acties je kunt ondernemen om verantwoordelijkheid te tonen en hoe dit bijdraagt aan het succes van het team.
Task no.2
Issued by organiser or scanning QR code
  1. Kom in actie: Zet je plan in actie door verantwoordelijk te handelen en je taken serieus te nemen. Wees bereid om initiatief te tonen, deadlines te halen en anderen te ondersteunen wanneer dat nodig is.
  2. Reflecteer: Houd regelmatig een reflectiejournaal bij waarin je je verantwoordelijkheid en de impact ervan op anderen documenteert. Analyseer situaties waarin je verantwoordelijkheid hebt genomen en identificeer eventuele gebieden voor verbetering.
  3. Dien je bewijs in: Als je gelooft dat je de badge verdient, dien dan bewijs in dat je acties en gedragingen documenteert die je verantwoordelijkheid aantonen, inclusief je reflecties en het behalen van je doelen.
Carreira e preparação para o trabalho
Adicionado à Playlist (1)
Compartilhar:

Organizadores

Bright Group
A Badgecraft roda uma infra-estrutura web para Cidades e Regiões de Aprendizagem. O consórcio Europeu desenvolve esta plataforma com o co-financiamento do programa da União Europeia Erasmus+
Plataforma
Alterar idioma:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
InícioMapaAtividadesPlaylist