Despre
Liste de activități
Sign up
1

Učne in poklicne poti prihodnosti - izobraževalci

Aderă
Prezentare generalăInsigne

Učne in poklicne poti prihodnosti - izobraževalci

Aderă

Conținut

Aktivnost pred vami je bila izdelana za dogodek "Zaključna prireditev programa Senčenje na delovnem mestu", ki ga organizira Inštitut za mladinsko politiko (IMP) in z namenom predstavitve koncepta kompetenc prihodnosti mentorjem in izobraževalce mladih.

Vsebina temelji na metodologiji "Global Youth Skills", ki jo je razvil "Institute for the Future" in omogoča boljše razumevanje prihodnosti učenja in dela. Če smo nedolgo nazaj želeli postati gasilec, zdravnik, odvetnik, se nam danes odpira širši pogled na življenje. Zavod TiPovej! je predstavil koncept kompetnec prihodnosti in iniciativo Ljubljana mesto učenja, v okviru katere je v letu 2021-2022 izvedel mednarodno raziskavo o učnih in poklicnih poteh prihodnosti - uporabljeno metodologijo pa preoblikoval v orodja, ki jih redno uporablja na mladinskih delavnicah.

Vsebine predavanja:
  • Kako dobro sem pripravljan_a na prihodnost?
  • Katere kompetence prihodnosti so zame pomembne?
  • Katera oseba prihodnosti me navdihuje?
  • Ustvarjanje lastne prihodnosti

Gradiva pred vami so brezplačna za uporabo pri vašem delu, prosimo vas zgolj, da pri diseminaciji jasno navajate izvirne avtorje in organizacije, ki so jih razvili. Za dodatne informacije smo vam na voljo:
  • Zavod TiPovej!, Trg Prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana
  • T: 041931202
  • M: info@tipovej.org

Obțineți insigna de activitate

Učne in poklicne poti prihodnosti Obțineți această insignă

Prejemnik te značke se je udeležil dogodka "Zaključna prireditev programa Senčenje na delovnem mestu", ki ga je organiziral Inštitut za mladinsko plitiko in spoznal koncept kompetenc prihodnosti, kot ga razume Inštitut za prihodnost (IFTF) v svoji raziskavi "Global Youth Skills".
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: un organizator al activității
Ali so bile predstavljene vsebine uporabne za vas? Podelite kratek komentar.
Pregătire pentru carieră și loc de muncă
Adăugat la lista de redare (0)
Time to complete: 1oră
Share:

Organizatori

TiPovej!
Badgecraft găzduiește această platformă și o dezvoltă împreună cu organizații educaționale de top. Programul Uniunii Europene Erasmus+ a acordat cofinanțare pentru construirea primei versiuni a acestei platforme. Contactați support@badgecraft.eu.
Platformă
Schimbați într-o altă limbă:
Cofinanțat de programul Erasmus+ al Uniunii Europene
AcasăHartăActivitățiListe de activități