О нас
Плейлисты
Зарегистрироваться
1

Werkskill Leerbereidheid

Присоединяйтесь
ОбзорБейджи

Werkskill Leerbereidheid

Присоединяйтесь

Содержание

Wat is Leerbereidheid?
Leerbereidheid verwijst naar de bereidheid om nieuwe dingen te leren en open te staan voor persoonlijke ontwikkeling. Het omvat de motivatie om kennis en vaardigheden uit te breiden.

Hoe ziet Leerbereidheid eruit bij StartmotorTALENT?
Bij StartmotorTALENT wordt leerbereidheid gestimuleerd door educatieve elementen toe te voegen aan het MDT-traject. Dit kan variëren van trainingen en workshops tot het opdoen van specifieke kennis binnen het gekozen werkveld.

Waarom is Leerbereidheid belangrijk?
Leerbereidheid is cruciaal voor voortdurende groei en aanpassing aan veranderende omstandigheden. In StartmotorTALENT draagt het bij aan de ontwikkeling van waardevolle vaardigheden en kennis.

Hoe toon je Leerbereidheid?
Demonstreer interesse in het leren van nieuwe dingen, neem actief deel aan educatieve activiteiten en zoek naar mogelijkheden om je kennis en vaardigheden uit te breiden.

Get activity badge

Werkskill Leerbereidheid Get this badge

Deze badge wordt verdiend door zelfevaluatie van degenen die hebben gewerkt aan de werkskill Leerbereidheid binnen het StartmotorTALENT MDT-traject. Het is een zelf-erkenning van je vermogen om open te staan voor nieuwe kennis, actief deel te nemen aan leerkansen en bij te dragen aan je persoonlijke ontwikkeling en de verbetering van wateractiviteiten, zoals vastgesteld door je eigen reflecties en evaluaties.
Задания
Задание номер 1
Выдан организатором или посредством сканирования QR-кода
Stappen om de badge 'Leerbereidheid in StartmotorTALENT' te verdienen:
  1. Denk na over het belang van leerbereidheid: Overweeg waarom het hebben van leerbereidheid cruciaal is binnen StartmotorTALENT. Bedenk hoe het bijdraagt aan je persoonlijke groei, de verbetering van wateractiviteiten en het succes van het StartmotorTALENT MDT-traject als geheel.
  2. Stel een doel vast: Formuleer duidelijk welke kennisgebieden je wilt verkennen en hoe deze bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling en de wateractiviteiten binnen StartmotorTALENT.
Готовность к работе и карьере
Добавить в плейлист (1)
Поделиться:

Организаторы

Bright Group
Badgecraft размещает эту платформу и разрабатывает ее вместе с ведущими образовательными организациями. Программа Европейского Союза Erasmus+ выделила софинансирование для создания первой версии этой платформы. Свяжитесь с support@badgecraft.eu.
Платформа
Изменить язык:
Со-финансировано в рамках программы Erasmus+ Европейского Союза
Домашняя страницаКартаМероприятияПлейлисты