O nas
Seznami predvajanja
Registracija
6

Sisteminis žvilgsnis ir tęstinumas kelyje link kokybės ugdant karjerai

Pridruži se
PregledZnačke

Sisteminis žvilgsnis ir tęstinumas kelyje link kokybės ugdant karjerai

Pridruži se

Content

Tarptautinės konferencijos „New Dimension in Career Guidance“ tema – „Ugdymas karjerai pokyčių pasaulyje: Patirtys ir iššūkiai“.

Konferencijos metu darbo su jaunimu ir karjeros orientavimo ekspertai dalinasi patirtimi, vykdant iniciatyvas ir projektus, kuriančius teigiamą pokytį ugdymo karjerai srityje Lietuvoje bei užsienyje.

Šiame grojaraštyje yra pateikiami Pirmojo srauto pranešimų įrašai. Sraute yra paliečiama globalioji ugdymo karjerai perspektyva, pažvelgiant į ją per sisteminio poveikio prizmę. Pranešėjai pristatys santykį ir lūkesčių neatitikimą tarp šiuolaikinio darbdavio ir darbuotojo, ateities gebėjimų modelį, kokybiškos savanorystės įtaką karjeros orientavimo procese, finansavimo galimybes palydint link darbo rinkos.

Diskusijos metu nacionaliniu mastu veikiantys ugdymo karjerai specialistai bei organizacijos dalinsis savo įžvalgomis ir pastebėjimais apie šių dienų ugdymą karjerai.

Įvadinėje konferencijos dalyje yra pristatomas metodinis leidinys "Darbo knyga jaunimo darbuotojams, vykdantiems ugdymo karjerai veiklas" bei jo pagrindu sukurti mokymosi grojaraščiai "Besimokančių miestų" platformoje.

Konferencija yra įgyvendinta projekto "New Dimension in Career Guidance", finansuoto Europos Sąjungos programos "ERASMUS+" rėmuose.



Dejavnosti za dokončanje

Opravite naslednje aktivnosti, prislužite si značke in videli boste posodobitev napredka na seznamu predvajanja
Visa tiesa apie darbo rinką, kurios nežino jauni žmonės
Obvezno
30 minuta
Prikaži celotno aktivnost

Veščine

ESCO
#olajševati dostop do trga dela
ESCO
#pripravljati za zaposlitveni razgovor
ESCO
#organizirati prostovoljce
ESCO
#podpirati pozitivno samopodobo mladih
ESCO
#vodenje projektov
ESCO
#usmerjati in podpirati mlade
Aktivnosti: 5
Začeto: 9
Dokončan seznam predvajanja: 1
Potreben čas za dokončanje: 2 ure 40 minuta
Deli:

Organizatorji

New Dimension in Career Guidance
Badgecraft vodi spletno infrastrukturo za mesta in regije učenja in jo razvija skupaj z vodilnimi izobraževalnimi organizacijami. Evropski konzorcij razvija to platformo s pomočjo sofinanciranja programa Evropske unije Erasmus+. Kontaktirajte support@badgecraft.eu.
Platforma
Preklopite na drug jezik:
Sofinancirano s strani programa Evropske unije Erasmus+
DomovZemljevidAktivnostiSeznami predvajanja