About
Playlists
Sign up
1

Kennismaking

Wednesday, March 31, 2021 15:30 - 17:00
Add to calendar
Join
OverviewBadgesEndorsements

Kennismaking

Wednesday, March 31, 2021 15:30 - 17:00
Join

Content

In deze activiteit leer je meer over de inhoud van de training 'Ik ben onvolmaakt gelukt' en waarom het van waarde kan zijn. Daarnaast wordt samen met de andere jongeren besproken wat jij een fijne leeromgeving vindt, om vervolgens twee opdrachten te doen waar je de ander en jezelf beter leert kennen. Op deze manier leer je meer over wat jij belangrijk vindt en dat je niet de enige bent of hoeft te zijn die hier tegenaan loopt. Zelfkennis en samenwerken zijn twee belangrijke vaardigheden voor de toekomst, die je hierdoor al meeneemt.

De activiteit is opgedeeld in drie taken:
  • Het kennismakingsspel: pak een voorwerp en maak de volgende zin af: als je mij echt zou kennen dan wist je dat…
  • Vul op Padlet in wat voor jou een prettige leeromgeving maakt.
  • Maak een droom palet online of offline.

Get activity badge

Kennismaken Get this badge

Badge informationEndorsements
Als eigenaar van deze badge heb je meer zelfkennis en samenwerkingsvaardigheden gecreëerd, die je in de toekomst kan inzetten. Dit is volledig legitiem, omdat de training gebruik maakt van een gecertificeerde methode genaamd LifeComp framework. Dit is een Europees kader voor persoonlijk en sociaal leren.
You have to finish all tasks to get the badge
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Pak een voorwerp uit je woonkamer, slaapkamer of iets wat je draagt wat je dierbaar is en vertel waarom. Maak op het einde de volgende zin af: Als jij mij echt zou kennen dan wist je dat... Daarna bespreken we of er in de groep overeenkomsten zijn.

Als bewijs lever je in: de uitleg over je gekozen voorwerp en het antwoord op de zin 'als jij mij echt zou kennen dan wist je dat.'
Task no.2
Evidence verified by: one activity organiser
Bedenk voor jezelf wat jij een fijne leeromgeving vindt; waar voel jij je veilig en kan je het beste leren. Schrijf je antwoorden vervolgens op in Padlet. Daarna bespreken we het met de groep en nemen we de uitkomsten mee voor de rest van de bijeenkomsten.
Link naar Padlet omgeving: https://padlet.com/enderinkleanne/yrhet0ppq2ln2i2

Als bewijs lever je in: de antwoorden die je gegeven hebt op Padlet, een screenshot hiervan mag ook.

Task no.3
Evidence verified by: one activity organiser
Maak een begin aan jouw droom palet online of offline. Online kan het bijvoorbeeld via Canva (link: https://www.canva.com/), Paint of Word. Je verzamelt zoveel mogelijk foto’s van internet of tijdschriften en kranten die jouw dromen omschrijven. Denk groots, niks is te gek en alles mag. Het gaat er om dat jij je fantasie op de vrije loop laat. Denk bijvoorbeeld aan wat je het liefst kijkt op Netflix, doet qua sport of wat je belangrijk vindt om toe te voegen als jij president zou zijn van de wereld.

Als bewijs lever je in: de eerste versie van je droom palet.

Skills

ESCO
#reflexion
ESCO
#reflexion
ESCO
#work in a construction team
Personal development
Added to playlist (1)
Time to complete: 1 hour 30 minutes
Share:

Organisers

Breakthrough

Used in playlists

Ik ben onvolmaakt gelukt
Breakthrough
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists