About
Playlists
Sign up
7

Ik ben onvolmaakt gelukt

Join
OverviewBadgesEndorsements

Ik ben onvolmaakt gelukt

Join

Content

In deze tijd kan je verdwalen in een wereld die van alles van jou verwacht en met zich meebrengt. Denk aan: goede cijfers halen, een leuke sport beoefenen, gezond blijven, sociale activiteiten doen, hobby’s hebben, diploma’s halen, maatschappelijk betrokken zijn en uiteindelijk carriere maken. Soms lijkt het alsof het nooit genoeg is en alles in een rit perfect moet gaan. Maar het leven zit niet op die manier in elkaar, het gaat met vallen en opstaan. En juist dat wordt extra belicht in deze training. Hier leer je dat er niet een pad is die je kan bewandelen in dit leven. Vele wegen leiden naar jouw toekomst. Samen met andere jongeren gaan we praten over en oefenen met obstakels en overwinningen die je tegen kan komen in dit leven. Aan het einde van deze training ben je wat tools, tips en ideeën rijker voor het omgaan met bepaalde uitdagingen en kijk je hopelijk wat zekerder naar de toekomst.

Elke bijeenkomst bestaat uit een activiteit met bijbehorende taken en wanneer je deze afrond verdien je een badge. Deze kan je online ophalen en gebruiken voor bijvoorbeeld je CV. Deze training is namelijk een mooie aanvulling voor je verdere levenspad, alles wat je mee neemt is ervaring. En ervaring mag beloond worden!

Kijk om op te warmen alvast naar het onderstaande filmpje, waar meiden van de stichting Proud2Bme aangeven wie zij nu ECHT zijn. Want niets is wat het lijkt en niemand is perfect. Een boodschap die jullie jezelf dagelijks op het hart mogen drukken en die in deze training ook centraal staat.


Activities to complete

Complete the following activities, earn badges and you will see your playlist progress updated
Kennismaking
Mandatory
1 hour 30 minutes
View full activity

Skills

ESCO
#cope with pressure
ESCO
#perform self-assessment
ESCO
#personal development
ESCO
#reflexion
ESCO
#work in a construction team
ESCO
#zelfverzekerdheid
ESCO
#Agile development
ESCO
#work independently
ESCO
#duidelijke planning hebben voor de verre toekomst
Activities: 6
Started: 8
Completed playlist: 2
Time to complete: 9 hours
Share:

Organisers

Breakthrough
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists