About
Playlists
Sign up
1

Toekomstperspectief & Evaluatie

Friday, April 16, 2021 15:30 - 17:00
Add to calendar
Join
OverviewBadgesEndorsements

Toekomstperspectief & Evaluatie

Friday, April 16, 2021 15:30 - 17:00
Join

Content

Je bent bijna aan het einde van deze training gekomen. Daarom zal vandaag vooral in het teken staan van terug- en vooruitblikken. Hoe kan je de verkregen tips uit deze training blijven toepassen in de toekomst en wat vond je over het algemeen van de training. Heeft het je geholpen en zou je het anderen aanraden? Wellicht is het iets wat überhaupt in het onderwijs meer naar voren zou moeten komen. In ieder geval ben jij na deze training onvolmaakt gelukt, al was je dat al. Perfect op jouw manier. Alleen heb je er nu nog wat meer aandacht aan gegeven en hopelijk heeft dit je ook wat gebracht. Ik wil je bedanken voor je openheid, enthousiasme en aandacht! Hopelijk tot een volgende keer in de toekomst. Maar voor nu wens ik je vooral veel wijsheid toe en een leven waarin je gaat vallen en opstaan; want dat is hoe het echte leven is en waar je alleen maar van leert. Weet dat jij de sterkste versie van jezelf kan maken en die altijd bij je draagt. Je kan het alleen, maar hoeft het niet alleen te doen.

Deze activiteit bestaat uit de volgende taken:
1. Bespreken hoe je de verkregen tips van deze training kan inzetten in de toekomst.
2. Evaluatie over training.

Get activity badge

Toekomstperspectief & Evaluatie Get this badge

Badge informationEndorsements
Als eigenaar van deze badge heb jij, je ontwikkelt in evalueren en het bepalen van je toekomstperspectief. Dit is volledig legitiem, omdat de training gebruik maakt van een gecertificeerde methode genaamd LifeComp framework. Dit is een Europees kader voor persoonlijk en sociaal leren.
You have to finish all tasks to get the badge
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Je blikt terug op de afgelopen bijeenkomsten en beantwoord onderstaande vragen. In de groep bespreken we hoe je wat je geleerd hebt in de toekomst kan inzetten.
1. Welke nieuwe inzichten heb je gekregen door deze training?
2. Wat betekent dit voor je toekomst?
3. Wat ga je in het vervolg anders doen of juist niet?

Als bewijs lever je in: de antwoorden op deze vragen.
Task no.2
Evidence verified by: one activity organiser
Neem een filmpje op waarin je vertelt hoe jouw ervaring met deze training was. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat dit een vaste les wordt op school? En zo ja, waarom? Of zou je het liever naast school willen doen? Mis je nog iets of vind je het juist goed zoals het is? Kortom: voel je vrij om alle feedback te geven die je wil. Deze training is voor jou gemaakt en wij vinden het dus erg belangrijk dat jullie er wat aan hebben. Alvast bedankt!

Als bewijs lever je in: het evaluatie filmpje.

Tips voor het maken van een eigen filmpje. Ook handig voor de toekomst!


Skills

ESCO
#reflexion
ESCO
#zelfverzekerdheid
ESCO
#Agile development
ESCO
#duidelijke planning hebben voor de verre toekomst
Personal development
Added to playlist (1)
Time to complete: 1 hour 30 minutes
Share:

Organisers

Breakthrough

Used in playlists

Ik ben onvolmaakt gelukt
Breakthrough
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists