A propos
Playlists
S'inscrire
4

Basistraining Digivrijwilligers

S'inscrire
Vue d'ensembleBadgesMentions

Basistraining Digivrijwilligers

S'inscrire

Contenu

IEDEREEN KAN DIGITAAL MEEDOEN

We communiceren steeds meer digitaal. Bijvoorbeeld met mobiele telefoon, computers en tablets. Die technologie biedt veel mogelijkheden. Maar het heeft ook grote invloed op ons dagelijks leven. Voor veel mensen gaan deze ontwikkelingen erg snel. Daar moeten we rekening mee houden. Gelukkig worden er steeds meer cursussen, workshops en training georganiseerd om deze mensen te helpen in de digitale wereld.

Dit non-formele aanbod, gericht op het versterken van digitale vaardigheden in Rotterdam, wordt voor 90% gedragen door vrijwilligers. Het is van belang dat alle vrijwilligers die zich op dit gebied inzetten de juiste begeleiding en training krijgen om hun werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Daarom hebben het Netwerk Digitale Inclusie, onderdeel van Bibliotheek Rotterdam, en Stichting Lezen en Schrijven de handen ineen geslagen en een training ontwikkeld om alle digivrijwilligers in Rotterdam een goede basis voor hun vrijwilligerswerk te bieden.

Activités à compléter

Complete the following activities, earn badges and you will see your playlist progress updated
Basistraining Digivrijwilligers - Bijeenkomst 1
Obligatoire
Durée inconnue
View full activity
Activités : 3
Débuté : 7
Playlist terminée : 2
Partager :

Organisateurs

Bibliotheek Rotterdam
Badgecraft héberge et développe cette plateforme avec les principaux organismes d'éducation. La première version de cette plateforme a été cofinancée par Erasmus +, programme de l'Union européenne. Contactez-nous à : support@badgecraft.eu .
Plateforme
Changer de langue:
Cofinancé par Erasmus+, programme de l'Union Européenne
AccueilCarteActivitésPlaylists