Despre
Liste de activități
Sign up
4

Basistraining Digivrijwilligers

Aderă
Prezentare generalăInsigneValidări

Basistraining Digivrijwilligers

Aderă

Conținut

IEDEREEN KAN DIGITAAL MEEDOEN

We communiceren steeds meer digitaal. Bijvoorbeeld met mobiele telefoon, computers en tablets. Die technologie biedt veel mogelijkheden. Maar het heeft ook grote invloed op ons dagelijks leven. Voor veel mensen gaan deze ontwikkelingen erg snel. Daar moeten we rekening mee houden. Gelukkig worden er steeds meer cursussen, workshops en training georganiseerd om deze mensen te helpen in de digitale wereld.

Dit non-formele aanbod, gericht op het versterken van digitale vaardigheden in Rotterdam, wordt voor 90% gedragen door vrijwilligers. Het is van belang dat alle vrijwilligers die zich op dit gebied inzetten de juiste begeleiding en training krijgen om hun werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Daarom hebben het Netwerk Digitale Inclusie, onderdeel van Bibliotheek Rotterdam, en Stichting Lezen en Schrijven de handen ineen geslagen en een training ontwikkeld om alle digivrijwilligers in Rotterdam een goede basis voor hun vrijwilligerswerk te bieden.

Activități de finalizat

Finalizează următoarele activități, câștigă insigne și vei vedea progresul playlistului tău actualizat
Basistraining Digivrijwilligers - Bijeenkomst 1
Obligatoriu
Unknown duration
View full activity
Activități: 3
Started: 7
Listă de activități finalizată: 2
Share:

Organizatori

Bibliotheek Rotterdam
Badgecraft găzduiește această platformă și o dezvoltă împreună cu organizații educaționale de top. Programul Uniunii Europene Erasmus+ a acordat cofinanțare pentru construirea primei versiuni a acestei platforme. Contactați support@badgecraft.eu.
Platformă
Schimbați într-o altă limbă:
Cofinanțat de programul Erasmus+ al Uniunii Europene
AcasăHartăActivitățiListe de activități