Despre
Liste de activități
Sign up
1

Basistraining Digivrijwilligers - Bijeenkomst 3

Aderă
Prezentare generalăInsigneValidări

Basistraining Digivrijwilligers - Bijeenkomst 3

Aderă

Conținut

🔍🌟 Ontdek tijdens deze derde bijeenkomst een waaier aan onderwerpen! We duiken in verschillende facetten, zoals:

💻🔗 Basisvaardigheden in samenhang: Ontdek hoe de verschillende basisvaardigheden met elkaar verweven zijn en bouw een sterke digitale basis op.

🌆📚 Vervolgaanbod in de stad: Verken het uitgebreide aanbod aan vervolgmogelijkheden in de stad, waar jouw deelnemers verder kunnen groeien en nieuwe (digitale) kansen kunnen ontdekken.

📋✍️ Evaluatie en feedback: Bespreek met elkaar wat je hebt geleerd en geef feedback over de training om groei en ontwikkeling te bevorderen.

Sta klaar om deze prikkelende onderwerpen te verkennen tijdens onze bijeenkomst. Zet je schrap voor een leerrijke en boeiende ervaring! 💪🌟✨

Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

📧 Reint van der Vlis – reintvandervlis@lezenenschrijven.nl
📧 Myrthe Rensen – m.rensen@bibliotheek.rotterdam.nl

Ontdek, leer en groei tijdens deze inspirerende bijeenkomst en zet de volgende stap in jouw reis naar digitale vaardigheid. We kijken ernaar uit om samen met jou deze geweldige ervaring te delen!

Resurse

  • Powerpoint Basistraining bijeenkomst 3

Obțineți insigna de activitate

Digitale Specialist Obțineți această insignă

Informații despre insignăValidări
Geweldig! Je hebt met succes de derde bijeenkomst van de Basiscursus Digivrijwilligers afgerond en bent nu een echte "Digitale Specialist". Tijdens deze bijeenkomst stonden belangrijke aspecten centraal om jouw ontwikkeling als digivrijwilliger te versterken.

Als digivrijwilliger heb je geleerd om aandacht te besteden aan leervragen, zodat je beter kunt inspelen op de behoeften van de mensen die je ondersteunt. Je hebt ook geleerd hoe je de basisvaardigheden in samenhang kunt toepassen in de praktijk.

Daarnaast ben je op de hoogte gebracht van het vervolgaanbod in de stad. Dit biedt jou de mogelijkheid om jouw deelnemers te ondersteunen in hun verdere ontwikkeling.

Met de "Digitale Specialist" badge ben je klaar om jouw visie op (digitaal) vrijwilligerswerk verder uit te dragen. Zet je nieuwe kennis en vaardigheden in om anderen te begeleiden, te inspireren en te ondersteunen in het vergroten van hun digitale vaardigheden.

Ga vol vertrouwen door naar de volgende stappen in jouw reis als digivrijwilliger en blijf bouwen aan een inclusieve digitale wereld!
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: un organizator al activității
Stap 1: Neem deel aan Bijeenkomst 3 van de Basistraining Digivrijwilligers.

Stap 2: Reflecteer over wat in deze bijeenkomst voor jou leerzaam is geweest en hoe je dit kunt inzetten als vrijwilliger.

Stap 3: Heb je een tip, vraag of een compliment, noem deze.
Pregătire pentru carieră și loc de muncă
Adăugat la lista de redare (1)
Share:

Organizatori

Bibliotheek Rotterdam

Used in playlists

Basistraining Digivrijwilligers
Bibliotheek Rotterdam
Creat pe Rotterdam City of Learning
Badgecraft găzduiește această platformă și o dezvoltă împreună cu organizații educaționale de top. Programul Uniunii Europene Erasmus+ a acordat cofinanțare pentru construirea primei versiuni a acestei platforme. Contactați support@badgecraft.eu.
Platformă
Schimbați într-o altă limbă:
Cofinanțat de programul Erasmus+ al Uniunii Europene
AcasăHartăActivitățiListe de activități