Despre
Liste de activități
Sign up
1

Basistraining Digivrijwilligers - Bijeenkomst 2

Aderă
Prezentare generalăInsigneValidări

Basistraining Digivrijwilligers - Bijeenkomst 2

Aderă

Conținut

Ontdek een wereld aan kennis en vaardigheden tijdens deze dynamische tweede bijeenkomst! We nemen je mee op een boeiende reis waarin we een diversiteit aan onderwerpen verkennen:

🔍 Aandacht voor leervragen: Bespreek met de groep welke leervragen jij hebt op het gebied van het ondersteunen bij digitale vaardigheden.

🎨 Materialen en methodes: Ontdek een scala aan praktische tools en effectieve methodes die je kunt gebruiken om de digitale vaardigheden van anderen te versterken.

🤝 Coachingvaardigheden: Verrijk je repertoire met waardevolle coachingvaardigheden die je in staat stellen om anderen te begeleiden en te ondersteunen in hun digitale groei.

🎯 Leerdoelen bepalen: Leer hoe je heldere leerdoelen kunt formuleren, zodat je de deelnemers gericht kunt helpen bij het behalen van hun digitale doelen.

📚 Didactische tips: Ontvang waardevolle tips en inzichten over effectieve didactiek, zodat je jouw boodschap op een inspirerende en begrijpelijke manier kunt overbrengen.

Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

📧 Reint van der Vlis – reintvandervlis@lezenenschrijven.nl
📧 Myrthe Rensen – m.rensen@bibliotheek.rotterdam.nl

Ontdek, leer en groei tijdens deze inspirerende bijeenkomst en zet de volgende stap in jouw reis naar digitale vaardigheid. We kijken ernaar uit om samen met jou deze geweldige ervaring te delen!

Blauwe balk om kleur te geven aan de tekst


Resurse

  • Powerpoint Basistraining Bijeenkomst 2

Obțineți insigna de activitate

Didactische Starter Obțineți această insignă

Informații despre insignăValidări
Gefeliciteerd met het voltooien van de tweede bijeenkomst van de Basiscursus Digivrijwilliger! Als "Didactische Starter" heb je een belangrijke mijlpaal bereikt op weg naar het worden van een deskundige digivrijwilliger.

Tijdens deze bijeenkomst stonden verschillende onderwerpen centraal om jouw vaardigheden als digivrijwilliger te versterken. Je hebt kennis opgedaan over diverse materialen en methodes die je kunt gebruiken bij het begeleiden van digitale activiteiten. Je hebt ontdekt hoe je coachingvaardigheden effectief kunt inzetten om anderen te ondersteunen bij het vergroten van hun digitale vaardigheden.

Het bepalen van leerdoelen en het toepassen van didactische tips zijn essentiële vaardigheden die je hebt ontwikkeld tijdens deze bijeenkomst.

Met de "Didactische Starter" badge ben je goed op weg om een inspirerende en competente digivrijwilliger te worden. Blijf je vaardigheden verfijnen, blijf leren en blijf anderen ondersteunen in hun digitale reis.

Jouw inzet en toewijding worden gewaardeerd, en we zijn ervan overtuigd dat je een waardevolle bijdrage zult leveren aan het vergroten van digitale inclusie. Ga zo door en blijf groeien als "Digivrijwilliger"!
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: un organizator al activității
Stap 1: Neem deel aan Bijeenkomst 2 van de Basistraining Digivrijwilligers.

Stap 2: Reflecteer over wat in deze bijeenkomst voor jou leerzaam is geweest en hoe je dit kunt inzetten als vrijwilliger.

Stap 3: Heb je een tip, vraag of een compliment, noem deze.
Angajament civic
Adăugat la lista de redare (1)
Share:

Organizatori

Bibliotheek Rotterdam

Used in playlists

Basistraining Digivrijwilligers
Bibliotheek Rotterdam
Creat pe Rotterdam City of Learning
Badgecraft găzduiește această platformă și o dezvoltă împreună cu organizații educaționale de top. Programul Uniunii Europene Erasmus+ a acordat cofinanțare pentru construirea primei versiuni a acestei platforme. Contactați support@badgecraft.eu.
Platformă
Schimbați într-o altă limbă:
Cofinanțat de programul Erasmus+ al Uniunii Europene
AcasăHartăActivitățiListe de activități