Su di noi
Playlist
Registrati
1

DAG 2 Talent en Draak

Partecipa
PanoramicaBadge

DAG 2 Talent en Draak

Partecipa

Informazioni

Op dag 2 heb je inzicht gekregen in jouw draken en jouw talent.
  • Vanuit trechteren van je teleurstellingen zag je wat jouw draken zijn.
  • Vanuit trechteren van je successen zag je wat jouw talent(en) zijn.

Drakengedrag is een overlevingsreactie. Het is het moment waarop je voelt dat je jezelf in bescherming moet nemen.
Zo'n reactie kan op verschillende manieren naar buiten komen. De ene persoon gaat vechten, terwijl de ander juist liever wegloopt van de situatie. Bij drakengedrag duik je weg voor wat je eigenlijk (nog) niet wil laten zien. Het zijn de momenten die niet zo prettig zijn en waar je steeds weer tegenaan loopt. Hoe mooi is het als je weet dat het zijn leermomenten. Hét moment dat je je draak 'doorziet' heb je geleerd, en maak je een stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Talentgedrag staat altijd in dienst van een ander. Het is gedrag dat je doet zonder dat het je moeite kost. Het komt vanuit een heel natuurlijk gevoel, een gevoel van logisch dat je het zo doet. Het is jouw gave waar je mee geboren bent, het is iets dat je van nature hebt. Talent geeft je een gevoel van flow; je ogen gaan er van schitteren en je doet het met het grootste gemak. Je kunt er wel uren mee doorgaan.




Ottieni badge per l'attività

Talent en Draak Ottieni questo badge

Deze badge wordt verdiend door het volgen van dag 2 en het uitwerken van de reflectievragen in de onderstaande taak 1 en 2. Het is een onderdeel van jouw zelfonderzoek, zoals vastgesteld door je eigen reflecties en evaluaties.

Attività
Task n.1
Prova verificata da: un organizzatore dell'attività
Je hebt dag 2 gevolgd van de talentjourney. Je hebt inzicht gekregen in je draken en talenten.
1. Neem de komende 2 weken dagelijks de tijd en rust om te reflecteren op je draken. Oefen met de momenten waarop je merkte dat je een draak inzette. Hoe was dat? Wat heb je gedaan om de draak te kalmeren. Schrijf je antwoorden op in de map.​
2. FEEDBACKOEFENING; vraag aan 5 mensen in je omgeving of ze een kort stukje over jou willen schrijven. Een half A4tje over hoe ze jou zien, waar jij goed in bent volgens hen en hoe jij vanuit hun beeld in het leven staat (dit geeft je nog meer inzicht in jouw talenten). Voeg deze A4tjes toe in je werkmap.
Sviluppo individuale
Inserito in playlist (1)
Condividi:

Organizzatori

Bright Group

Utilizzato nelle playlist

Talent Journey
Bright Group
Creato su Rotterdam City of Learning
Badgecraft gestisce questa piattaforma web e continua a svilupparla in partnership con organizzazioni leader nel settore dell'educazione. La prima versione di questa piattaforma è stata realizzata grazie ai cofinanziamenti del programma Erasmus+ dell'Unione Europea. Contattaci all'email support@badgecraft.eu.
Piattaforma
Cambia lingua:
Co-finanziato dal programma Erasmus+ dell'Unione Europea
HomeMappaAttivitàPlaylist