Über
Playlists
Registrierung
1

Članica Mreže KROJ: Mladi Zmaji

Resljeva cesta 18, 1000 Ljubljana, Slovenia
Mitmachen
ÜbersichtBadges

Članica Mreže KROJ: Mladi Zmaji

Resljeva cesta 18, 1000 Ljubljana, Slovenia
Mitmachen

Inhalt

Javni zavod Mladi Zmaji ustvarjamo okolje, kjer mladi odraščajo v odgovorne, ustvarjalne, spoštljive ter spoštovane državljane, so vključevalni in se povezujejo. V vseh četrtnih skupnostih bomo zagotovili program in poskrbeli, da so Mladi zmaji nepogrešljivi glas mladih in soustvarjalec življenja lokalnih skupnosti. Odkrito se spogledujemo z mednarodnim okoljem in postavljamo temelje za mladinski center, mladinsko delo, organiziranje in življenje, kjer se bodo dnevno govorili jeziki slikovitih kultur sveta.

V Mreži KROJ sodelujejo predvsem z projektom MESTNI INKUBATOR - program za uresničevanje idej za ustvarjalno, solidarno in zeleno Ljubljano.

Mladi imajo izjemen potencial ustvarjanja rešitev za izzive skupnosti, v katerih živijo. Potrebujejo le prostor, znanje in zaupanje. Verjamemo, da so mladi znanilci sprememb in da s pravim pristopom lahko bistveno prispevajo pri soočanju z današnjimi družbenimi izzivi. Mestni inkubator je glas mladih v mestu, je učno-delovno okolje, kjer so dovoljene napake in je prostor, kjer se udejanjajo vizije prihodnosti.

Program: Kaj je dobro in je lahko še boljše?
Ideje mladih spreminjamo v projekte in pomagamo pri njihovi uresničitvi. Program sestavljajo delavnice, mentorstvo in finančna podpora za izbrane projekte mladih od 18 do 29 let v Ljubljani. Program je zasnovan z mislijo, da mladim pomaga začrtati pot do življenjske in profesionalne izkušnje, dela ali službe in prispevanja k boljši kakovosti življenja v mestu. Mlade vabimo, da se pridružite Idejalistom in uresničite ideje, s katerimi bi radi izboljšali življenje v prestolnici. Program ‘Kaj je dobro in je lahko še boljše?’ je vzajemna učna izkušnja za udeležence in izvajalce programa. Mladi zmaji program pripravljajo v sodelovanju s TiPovej! Zavodom za ustvarjalno družbo.

Material

Erhalte einen Badge für diese Aktivität

Članica Mreže KROJ: Mladi Zmaji Erhalte diesen Badge

Prejemnik te značke je spoznal Javni Zavod Mladi Zmaji.
Aufgaben
Aufgabe Nr. 1
Augestellt durch die Organisatoren oder mittels QR Code
Spoznaj Mlade Zmaje.

Ort

Resljeva cesta 18, 1000 Ljubljana, Slovenia
Bürgerschaftliches Engagement
Zur Playlist hinzugefügt (1)
Zeit zur Vervollständigung: 20 Minuten
Teilen:

Ausführende Organisation

Mreža KROJ

In Playlisten verwendet

Mreža KROJ: članice in aktivnosti
Mreža KROJ
Erstellt auf Ljubljana City of Learning
Badgecraft betreibt diese Plattform und entwickelt sie zusammen mit Organisationen aus dem Bildungsbereich. Das EU Programm ERASMUS+ hat eine Ko-Finanzierung für die Entwicklung der ersten Version dieser Plattform gewährt. Kontakt support@badgecraft.eu.
Plattform
Andere Sprache auswählen:
Ko-Finanziert durch das Erasmus+ Programm der Europäischen Union
StartseiteMapAktivitätenPlaylists