Lisätiedot
Soittolistat
Rekisteröidy
1

Članica Mreže KROJ: Mladi Zmaji

Resljeva cesta 18, 1000 Ljubljana, Slovenia
Liity
YleiskatsausOsaamismerkit

Članica Mreže KROJ: Mladi Zmaji

Resljeva cesta 18, 1000 Ljubljana, Slovenia
Liity

Lisätiedot

Javni zavod Mladi Zmaji ustvarjamo okolje, kjer mladi odraščajo v odgovorne, ustvarjalne, spoštljive ter spoštovane državljane, so vključevalni in se povezujejo. V vseh četrtnih skupnostih bomo zagotovili program in poskrbeli, da so Mladi zmaji nepogrešljivi glas mladih in soustvarjalec življenja lokalnih skupnosti. Odkrito se spogledujemo z mednarodnim okoljem in postavljamo temelje za mladinski center, mladinsko delo, organiziranje in življenje, kjer se bodo dnevno govorili jeziki slikovitih kultur sveta.

V Mreži KROJ sodelujejo predvsem z projektom MESTNI INKUBATOR - program za uresničevanje idej za ustvarjalno, solidarno in zeleno Ljubljano.

Mladi imajo izjemen potencial ustvarjanja rešitev za izzive skupnosti, v katerih živijo. Potrebujejo le prostor, znanje in zaupanje. Verjamemo, da so mladi znanilci sprememb in da s pravim pristopom lahko bistveno prispevajo pri soočanju z današnjimi družbenimi izzivi. Mestni inkubator je glas mladih v mestu, je učno-delovno okolje, kjer so dovoljene napake in je prostor, kjer se udejanjajo vizije prihodnosti.

Program: Kaj je dobro in je lahko še boljše?
Ideje mladih spreminjamo v projekte in pomagamo pri njihovi uresničitvi. Program sestavljajo delavnice, mentorstvo in finančna podpora za izbrane projekte mladih od 18 do 29 let v Ljubljani. Program je zasnovan z mislijo, da mladim pomaga začrtati pot do življenjske in profesionalne izkušnje, dela ali službe in prispevanja k boljši kakovosti življenja v mestu. Mlade vabimo, da se pridružite Idejalistom in uresničite ideje, s katerimi bi radi izboljšali življenje v prestolnici. Program ‘Kaj je dobro in je lahko še boljše?’ je vzajemna učna izkušnja za udeležence in izvajalce programa. Mladi zmaji program pripravljajo v sodelovanju s TiPovej! Zavodom za ustvarjalno družbo.

Materiaali

Hanki aktiviteetti-merkki

Članica Mreže KROJ: Mladi Zmaji Hanki tämä merkki

Prejemnik te značke je spoznal Javni Zavod Mladi Zmaji.
Tehtävät
Tehtävä nro.1
Issued by organiser or scanning QR code
Spoznaj Mlade Zmaje.

Sijainti

Resljeva cesta 18, 1000 Ljubljana, Slovenia
Vapaaehtoistyö
Lisätty soittolistaan (1)
Suoritusaika: 20 minuuttia
Jaa:

Järjestäjät

Mreža KROJ

Käytössä soittolistoilla

Mreža KROJ: članice in aktivnosti
Mreža KROJ
Luotu Ljubljana City of Learning
Badgecraft isännöi tätä alustaa ja kehittää sitä yhdessä johtavien koulutusorganisaatioiden kanssa. Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta myönnettiin osarahoitusta tämän foorumin ensimmäisen version rakentamiseen. Ota yhteyttä support@badgecraft.eu.
Alusta
Vaihda toiseen kieleen:
Osarahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta
EtusivuKarttaAktiviteetitSoittolistat