A propos
Playlists
S'inscrire
1

Članica Mreže KROJ: Mladi Zmaji

Resljeva cesta 18, 1000 Ljubljana, Slovenia
S'inscrire
Vue d'ensembleBadges

Članica Mreže KROJ: Mladi Zmaji

Resljeva cesta 18, 1000 Ljubljana, Slovenia
S'inscrire

Contenu

Javni zavod Mladi Zmaji ustvarjamo okolje, kjer mladi odraščajo v odgovorne, ustvarjalne, spoštljive ter spoštovane državljane, so vključevalni in se povezujejo. V vseh četrtnih skupnostih bomo zagotovili program in poskrbeli, da so Mladi zmaji nepogrešljivi glas mladih in soustvarjalec življenja lokalnih skupnosti. Odkrito se spogledujemo z mednarodnim okoljem in postavljamo temelje za mladinski center, mladinsko delo, organiziranje in življenje, kjer se bodo dnevno govorili jeziki slikovitih kultur sveta.

V Mreži KROJ sodelujejo predvsem z projektom MESTNI INKUBATOR - program za uresničevanje idej za ustvarjalno, solidarno in zeleno Ljubljano.

Mladi imajo izjemen potencial ustvarjanja rešitev za izzive skupnosti, v katerih živijo. Potrebujejo le prostor, znanje in zaupanje. Verjamemo, da so mladi znanilci sprememb in da s pravim pristopom lahko bistveno prispevajo pri soočanju z današnjimi družbenimi izzivi. Mestni inkubator je glas mladih v mestu, je učno-delovno okolje, kjer so dovoljene napake in je prostor, kjer se udejanjajo vizije prihodnosti.

Program: Kaj je dobro in je lahko še boljše?
Ideje mladih spreminjamo v projekte in pomagamo pri njihovi uresničitvi. Program sestavljajo delavnice, mentorstvo in finančna podpora za izbrane projekte mladih od 18 do 29 let v Ljubljani. Program je zasnovan z mislijo, da mladim pomaga začrtati pot do življenjske in profesionalne izkušnje, dela ali službe in prispevanja k boljši kakovosti življenja v mestu. Mlade vabimo, da se pridružite Idejalistom in uresničite ideje, s katerimi bi radi izboljšali življenje v prestolnici. Program ‘Kaj je dobro in je lahko še boljše?’ je vzajemna učna izkušnja za udeležence in izvajalce programa. Mladi zmaji program pripravljajo v sodelovanju s TiPovej! Zavodom za ustvarjalno družbo.

Matériel

Get activity badge

Članica Mreže KROJ: Mladi Zmaji Get this badge

Prejemnik te značke je spoznal Javni Zavod Mladi Zmaji.
Tâches
Tâche n°1
Émis par l'organisateur ou code QR à scanner
Spoznaj Mlade Zmaje.

Lieu

Resljeva cesta 18, 1000 Ljubljana, Slovenia
Engagement citoyen
Ajouté à la Playlist (1)
Temps à compléter : 20 minutes
Partager :

Organisateurs

Mreža KROJ

Utilisé dans les playlists

Mreža KROJ: članice in aktivnosti
Mreža KROJ
Créé sur Ljubljana City of Learning
Badgecraft héberge et développe cette plateforme avec les principaux organismes d'éducation. La première version de cette plateforme a été cofinancée par Erasmus +, programme de l'Union européenne. Contactez-nous à : support@badgecraft.eu .
Plateforme
Changer de langue:
Cofinancé par Erasmus+, programme de l'Union Européenne
AccueilCarteActivitésPlaylists