Global platform for Cities of Learning
About
Playlists
Sign up
10

Serija podkasta Živih knjiga

Join
OverviewBadges

Serija podkasta Živih knjiga

Join

Content

📣Želimo da ti predstavimo novu podcast seriju "Žive knjige". Serijal podcast-a "Žive knjige" je nastao kroz kontiuniran rad sa Mladim ambasadorima, koji su prošli kroz potrebne treninge i obuke. Da li možeš da naslutiš o čemu se radi? Ako si pomislio/la da je u pitanju naša dobro poznata Živa biblioteka, donekle si u pravu!

🎧🎤Kroz ovaj podcast serijal predstavićemo ti osobe koje pripadaju marginalizovanim grupama ili pomažu određenim marginalizovanim grupama. Moći ćeš da čuješ njihova životna iskustva, kao i situacije u kojima su se nalazili zbog diskriminacije. Kakve sve etikete su im zakačene od strane društva, kao i koji stereotipi i predrasude ih prate kroz život saznaćeš kroz ovaj serijal.

Serijal je proizvod projekta "Mladi kreiraju grad učenja", koji je finansiran kroz Erasmus+ uz podršku opens2019 - Omladinska prestonica Evrope

Activities to complete

Complete the following activities, earn badges and you will see your playlist progress updated
Živa knjiga "Rusin"
Mandatory
1 hour
View full activity

Badges 10

Skills

ESCO
#demonstrate curiosity
ESCO
#sociology
Activities: 9
Started: 4
Completed playlist: 0
Time to complete: 6 hours 9 minutes
Share:

Organisers

BalkanIDEA Novi Sad
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeAll activitiesPlaylistsMap