Despre
Liste de activități
Sign up
10

Serija podkasta Živih knjiga

Aderă
Prezentare generalăInsigne

Serija podkasta Živih knjiga

Aderă

Conținut

📣Želimo da ti predstavimo novu podcast seriju "Žive knjige". Serijal podcast-a "Žive knjige" je nastao kroz kontiuniran rad sa Mladim ambasadorima, koji su prošli kroz potrebne treninge i obuke. Da li možeš da naslutiš o čemu se radi? Ako si pomislio/la da je u pitanju naša dobro poznata Živa biblioteka, donekle si u pravu!

🎧🎤Kroz ovaj podcast serijal predstavićemo ti osobe koje pripadaju marginalizovanim grupama ili pomažu određenim marginalizovanim grupama. Moći ćeš da čuješ njihova životna iskustva, kao i situacije u kojima su se nalazili zbog diskriminacije. Kakve sve etikete su im zakačene od strane društva, kao i koji stereotipi i predrasude ih prate kroz život saznaćeš kroz ovaj serijal.

Serijal je proizvod projekta "Mladi kreiraju grad učenja", koji je finansiran kroz Erasmus+ uz podršku opens2019 - Omladinska prestonica Evrope

Activități de finalizat

Finalizează următoarele activități, câștigă insigne și vei vedea progresul playlistului tău actualizat
Živa knjiga "Rusin"
Obligatoriu
1oră
View full activity

Skills

ESCO
#demonstrate curiosity
ESCO
#sociology
Activități: 9
Started: 8
Listă de activități finalizată: 0
Time to complete: 6ore 9minute
Share:

Organizatori

BalkanIDEA Novi Sad
Badgecraft găzduiește această platformă și o dezvoltă împreună cu organizații educaționale de top. Programul Uniunii Europene Erasmus+ a acordat cofinanțare pentru construirea primei versiuni a acestei platforme. Contactați support@badgecraft.eu.
Platformă
Schimbați într-o altă limbă:
Cofinanțat de programul Erasmus+ al Uniunii Europene
AcasăHartăActivitățiListe de activități