Over
Playlists
Meld je aan
10

Serija podkasta Živih knjiga

Deelnemen
OverzichtBadges

Serija podkasta Živih knjiga

Deelnemen

Inhoud

📣Želimo da ti predstavimo novu podcast seriju "Žive knjige". Serijal podcast-a "Žive knjige" je nastao kroz kontiuniran rad sa Mladim ambasadorima, koji su prošli kroz potrebne treninge i obuke. Da li možeš da naslutiš o čemu se radi? Ako si pomislio/la da je u pitanju naša dobro poznata Živa biblioteka, donekle si u pravu!

🎧🎤Kroz ovaj podcast serijal predstavićemo ti osobe koje pripadaju marginalizovanim grupama ili pomažu određenim marginalizovanim grupama. Moći ćeš da čuješ njihova životna iskustva, kao i situacije u kojima su se nalazili zbog diskriminacije. Kakve sve etikete su im zakačene od strane društva, kao i koji stereotipi i predrasude ih prate kroz život saznaćeš kroz ovaj serijal.

Serijal je proizvod projekta "Mladi kreiraju grad učenja", koji je finansiran kroz Erasmus+ uz podršku opens2019 - Omladinska prestonica Evrope

Activiteiten om te voltooien

Voltooi de volgende activiteiten, verdien badges en je zult de voortgang van je playlist zien
Živa knjiga "Rusin"
Verplicht
1 uur
Bekijk volledige activiteit

Vaardigheden

ESCO
#nieuwsgierigheid tonen
ESCO
#sociologie
Activiteiten: 9
Gestart: 8
Voltooide playlist: 0
Tijd om te voltooien: 6 uren 9 minuten
Delen:

Organisatoren

BalkanIDEA Novi Sad
Badgecraft host dit platform en ontwikkelt het samen met toonaangevende educatieve organisaties. Het programma Erasmus+ van de Europese Unie heeft cofinanciering verleend voor de bouw van de eerste versie van dit platform. Neem contact op met support@badgecraft.eu.
Platform
Wijzigen in een andere taal:
Mede gefinancierd door het Erasmus+ programma van de Europese Unie
HomeKaartActiviteitenPlaylists