Sobre
Playlist
Regístrate
10

Serija podkasta Živih knjiga

Participar
Panorama generalInsignias

Serija podkasta Živih knjiga

Participar

Contenido

📣Želimo da ti predstavimo novu podcast seriju "Žive knjige". Serijal podcast-a "Žive knjige" je nastao kroz kontiuniran rad sa Mladim ambasadorima, koji su prošli kroz potrebne treninge i obuke. Da li možeš da naslutiš o čemu se radi? Ako si pomislio/la da je u pitanju naša dobro poznata Živa biblioteka, donekle si u pravu!

🎧🎤Kroz ovaj podcast serijal predstavićemo ti osobe koje pripadaju marginalizovanim grupama ili pomažu određenim marginalizovanim grupama. Moći ćeš da čuješ njihova životna iskustva, kao i situacije u kojima su se nalazili zbog diskriminacije. Kakve sve etikete su im zakačene od strane društva, kao i koji stereotipi i predrasude ih prate kroz život saznaćeš kroz ovaj serijal.

Serijal je proizvod projekta "Mladi kreiraju grad učenja", koji je finansiran kroz Erasmus+ uz podršku opens2019 - Omladinska prestonica Evrope

Actividades a realizar

Complete las siguientes actividades, gane insignias y verá el progreso de su lista de reproducción actualizada
Živa knjiga "Rusin"
Obligatorio
1 hora
Ver actividad completa

Habilidades

ESCO
#mostrar curiosidad
ESCO
#sociología
Actividades: 9
Iniciado: 8
Lista de reproducción completada: 0
Tiempo para completar: 6 horas 9 minutos
Compartir:

Organizadores

BalkanIDEA Novi Sad
Badgecraft alberga esta plataforma y la desarrolla junto con organizaciones líderes educativas. El consorcio Europeo desarrolla esta plataforma con la cofinanciación del programa Erasmus+ de la Unión Europea.
Plataforma
Cambiar a otro idioma:
Cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea
InicioMapaActividadesPlaylist