Over
Playlists
Meld je aan
1

Članica Mreže KROJ: Zavod Bob

Robbova ulica 15, 1000 Ljubljana, Slovenia
Deelnemen
OverzichtBadges

Članica Mreže KROJ: Zavod Bob

Robbova ulica 15, 1000 Ljubljana, Slovenia
Deelnemen

Inhoud

Zavod Bob je nevladna organizacija,, ki deluje na področju mladinskega dela. Zagotavlja okolje najvišje stopnje aktivne participacije – odločevalski proces je pravično porazdeljen med vse deležnike, zagotovljeno je medvrstniško učenje, ki omogoča platformo za odkrivanje in realizacijo lastnih virov moči.

Zavod Bob je usmerjen v delovanje »od spodaj navzgor«, ki predstavlja sodelovanje vseh deležnikov na vseh ravneh delovanja (sooblikovanje strategij, izbira prednostnih nalog, definiranje temeljnih ciljev in drugo), ki so potrebne za dosego skupnih ciljev. Sodelavci Zavoda Bob spoštujemo konsenz kot edino obliko sprejemanja odločitev. Zavod Bob je usmerjen v oblikovanje zelenih delovnih mest, ki prispevajo k ohranjanju in obnovi kakovosti okolja. Praviloma sodeluje z organizacijami, ki delujejo družbeno odgovorno in se aktivno vključujejo v iskanje rešitev na lokalni in nacionalni ravni ter širše. Spodbuja delovanje na osnovi »kritičnega razmisleka« in posameznika usmerja v »aktivno reševanje lastne problematike« pri čemer mu nudi vso podporo. Zavod Bob ne oblikuje mnenj ali posreduje zaključkov o deležniku brez njega.

Hulpmiddelen

  • Spletna stran
  • Instagram
  • Facebook

Ontvang een activiteitenbadge

Članica Mreže KROJ: Zavod Bob Behaal deze badge

Prejemnik te značke je spoznal Zavod Bob.
Taken
Taak nr.1
Uitgegeven door organisator of door scannen van QR code
Spozaj Zavod BOB.

Locatie

Robbova ulica 15, 1000 Ljubljana, Slovenia
Maatschappelijke betrokkenheid
Toegevoegd aan playlist (1)
Tijd om te voltooien: 15 minuten
Delen:

Organisatoren

Mreža KROJ

Gebruikt in playlists

Mreža KROJ: članice in aktivnosti
Mreža KROJ
Gemaakt op Ljubljana City of Learning
Badgecraft host dit platform en ontwikkelt het samen met toonaangevende educatieve organisaties. Het programma Erasmus+ van de Europese Unie heeft cofinanciering verleend voor de bouw van de eerste versie van dit platform. Neem contact op met support@badgecraft.eu.
Platform
Wijzigen in een andere taal:
Mede gefinancierd door het Erasmus+ programma van de Europese Unie
HomeKaartActiviteitenPlaylists