Sobre
Playlists
Registrar-se
1

Članica Mreže KROJ: Zavod Bob

Robbova ulica 15, 1000 Ljubljana, Slovenia
Participar
Visão globalMedalhas

Članica Mreže KROJ: Zavod Bob

Robbova ulica 15, 1000 Ljubljana, Slovenia
Participar

Sobre

Zavod Bob je nevladna organizacija,, ki deluje na področju mladinskega dela. Zagotavlja okolje najvišje stopnje aktivne participacije – odločevalski proces je pravično porazdeljen med vse deležnike, zagotovljeno je medvrstniško učenje, ki omogoča platformo za odkrivanje in realizacijo lastnih virov moči.

Zavod Bob je usmerjen v delovanje »od spodaj navzgor«, ki predstavlja sodelovanje vseh deležnikov na vseh ravneh delovanja (sooblikovanje strategij, izbira prednostnih nalog, definiranje temeljnih ciljev in drugo), ki so potrebne za dosego skupnih ciljev. Sodelavci Zavoda Bob spoštujemo konsenz kot edino obliko sprejemanja odločitev. Zavod Bob je usmerjen v oblikovanje zelenih delovnih mest, ki prispevajo k ohranjanju in obnovi kakovosti okolja. Praviloma sodeluje z organizacijami, ki delujejo družbeno odgovorno in se aktivno vključujejo v iskanje rešitev na lokalni in nacionalni ravni ter širše. Spodbuja delovanje na osnovi »kritičnega razmisleka« in posameznika usmerja v »aktivno reševanje lastne problematike« pri čemer mu nudi vso podporo. Zavod Bob ne oblikuje mnenj ali posreduje zaključkov o deležniku brez njega.

Recursos

  • Spletna stran
  • Instagram
  • Facebook

Obter uma medalha da atividade

Članica Mreže KROJ: Zavod Bob Obter esta medalha

Prejemnik te značke je spoznal Zavod Bob.
Tarefas
Tarefa n.º 1
Emitido pelo organizador ou através da leitura do código QR
Spozaj Zavod BOB.

Localização

Robbova ulica 15, 1000 Ljubljana, Slovenia
Participação cívica
Adicionado à Playlist (1)
Tempo para completar: 15 minutos
Compartilhar:

Organizadores

Mreža KROJ

Utilizado em playlists

Mreža KROJ: članice in aktivnosti
Mreža KROJ
Criado em Ljubljana City of Learning
A Badgecraft é a anfitriã desta plataforma e desenvolve-a em conjunto com as principais organizações educativas. O programa Erasmus+ da União Europeia concedeu um cofinanciamento para a construção da primeira versão desta plataforma. Contacto: support@badgecraft.eu.
Plataforma
Alterar idioma:
Cofinanciado pelo programa Erasmus+ da União Europeia
InícioMapaAtividadesPlaylists