Om
Spillelister
Registrer deg
1

Članica Mreže KROJ: Zavod Bob

Robbova ulica 15, 1000 Ljubljana, Slovenia
Delta
OversiktMerker

Članica Mreže KROJ: Zavod Bob

Robbova ulica 15, 1000 Ljubljana, Slovenia
Delta

Innhold

Zavod Bob je nevladna organizacija,, ki deluje na področju mladinskega dela. Zagotavlja okolje najvišje stopnje aktivne participacije – odločevalski proces je pravično porazdeljen med vse deležnike, zagotovljeno je medvrstniško učenje, ki omogoča platformo za odkrivanje in realizacijo lastnih virov moči.

Zavod Bob je usmerjen v delovanje »od spodaj navzgor«, ki predstavlja sodelovanje vseh deležnikov na vseh ravneh delovanja (sooblikovanje strategij, izbira prednostnih nalog, definiranje temeljnih ciljev in drugo), ki so potrebne za dosego skupnih ciljev. Sodelavci Zavoda Bob spoštujemo konsenz kot edino obliko sprejemanja odločitev. Zavod Bob je usmerjen v oblikovanje zelenih delovnih mest, ki prispevajo k ohranjanju in obnovi kakovosti okolja. Praviloma sodeluje z organizacijami, ki delujejo družbeno odgovorno in se aktivno vključujejo v iskanje rešitev na lokalni in nacionalni ravni ter širše. Spodbuja delovanje na osnovi »kritičnega razmisleka« in posameznika usmerja v »aktivno reševanje lastne problematike« pri čemer mu nudi vso podporo. Zavod Bob ne oblikuje mnenj ali posreduje zaključkov o deležniku brez njega.

Materiale

  • Spletna stran
  • Instagram
  • Facebook

Last ned aktivitetsmerke

Članica Mreže KROJ: Zavod Bob Få dette merket

Prejemnik te značke je spoznal Zavod Bob.
Oppgaver
Oppgavenr.1
Utstedt av arrangør eller skanning av WR-kode
Spozaj Zavod BOB.

Lokasjon

Robbova ulica 15, 1000 Ljubljana, Slovenia
Samfunnsengasjement
Lagt til spilleliste (1)
Tid på å fullføre: 15 minutter
Del:

Arrangører

Mreža KROJ

Brukt i spillelister

Mreža KROJ: članice in aktivnosti
Mreža KROJ
Opprettet på Ljubljana City of Learning
Badgecraft driver denne plattformen og utvikler den sammen med ledende utdanningsorganisasjoner. EUs Erasmus Plus-program har delfinansiert utviklingen av den første versjonen av denne plattformen. Kontakt support@badgecraft.eu.
Plattform
Endre til annet språk:
Delfinansiert av EUs Erasmus Plus-program
HjemKartProsjekterSpillelister